34_21_23 Pelooo ben bunları yaptırdım zaten gelen gidenim olmayacak kendime ve ailelere ve bi kaç yakın arkadaşıma vermek için yaptırdım
1anne-2bebek Pelooo makrome anahtarlık yaptırdım😍 zaten gelen gıden olmayacak ama bı arada dagıtırım heevesim kalmasın ☺️
Sed22-09 34_21_23 nerede ve ne kadara yaptırdınız acaba bende açıcak düşünüyorum ama bir çok site farklı fiyat veriyor kafam karıştı iyice
34_21_23 Hmyraaa Syma-ma Busranur_06 Sed22-09 kızlar instagramdan magnet_acacak sayfasından yaptırdım. Modelini Minie mouse u kendim belirledim bundan yapar mısınız dedim yaptılar 😊 20 açacak 20 çikolata 20 kolonya yaptırdım kargo dahil 150 TL ödedim. Kolonya kesinlikle çok ihtiyaç bu zamanda 😀
34_21_23 Sed22-09 açacağın tanesi 2.5 KRş idi. Ben paketleme de istedim çikolataları içine koyacağım için paketlemeye de ekstra 25 krş ekledi 2.75 krş oldu. En uygun bu siteydi bende çok sordum
Hacer26 Gitti gidiyor , hepsi burada vb sitelerde magnet, anahtarlik, kupe, bebek sekeri, açacak, kolonya gb ürünler varmis. Siz sorunca baktim simdi
Pelooo https://resimyukle.io/r/iv9LyBLkLr bende bunu beğendim 8 lira olunca düşünüyorum biraz tema vakfının magnetini yaptıracaktim eşim ağaç o dedi 🤭