Meryemcakmak01 Merhaba internetten isimli baskılı hastane çıkışı alıp memnun kalan oldu mu hangi siteden aldınız acaba ☺️🌸
suscarparimm Meryemcakmak01 nakışlı almıştım ben ama baskılıda yapıyorlar çok güzel geldi açıkcası beğendim 🦋 aymira.tasarim instagram adresleri
1mervedir Meryemcakmak01 tavsantulumdunyasi burdan tabşan tulum yaptırdım aşırı tatlı aşırı güzel arkasında adı yazıyor herkese tabsiye ederim piyasaya gire giytı d çok uygun
teachervera YuvarlanamayanPandaa Ben battaniye, ponponlu tulum, Tavşanlı şapka, eldiven, önlük aldım 135 lira. Görsel atabilirim kumaşı pamuklu çok güzel. Yapan bayan çok ilgili her adımda fotoğraf atıp danışarak yapıyor
teachervera YuvarlanamayanPandaa Wabisabim canım. Bakmanı öneririm başka sitelerde yaptıran arkadaşlarım benim hastane çıkışımı görünce pişman oldular kalite olarak
Elifmstf Meryemcakmak01 ben 10lu nakışlı yaptırdım çok memnun kaldım. Elisatasarm sayfasından yıkadım utuledim cantamiza koydum. Hiç bı bozulma olmadı. Tavsiye ederim
Elifmstf YuvarlanamayanPandaa normal tavsansiz hâli 170tlydi tavşanlı istedigim için 20tl fark oldu. Kapıda ödemeli aldım 5tl ona. Ama yapıldıktan sonra resim atıyorlar zaten ödeme ondan sonra oluyor. O yüzden güvendim. İyi ki guvenmisim çok memnun kaldım. Zaten isimsizler bile hazır 150liradan aşağı yoktu. Beğendiğin modele göre fiyat değişiyormus sayfadan bilgi alabilirsin canım 💙
YuvarlanamayanPandaa teachervera evet biraz önce baktım seçtim fiyatini sordum bakalım hoşuma gitti inşallah bizde memnun kalırız
bebisini-bekliyor Meryemcakmak01 ZeynocaNakış tan baskılı isimli tulum yaptırdım 10 lu yaptırmadım memnun kaldım fiyatları da uygun geldi