[silindi] Istahimi kontrol altina alamiyorum cok fazla yiyorum sonra pişmanlık duyuyorum şeker var mi yok mu henuz bilmiyorum sizler ne durumdasiniz 20li haftalarda
Fatos_teke46 [silindi] bnde çok yiyorum ama özellikle sabah yiyorum akşam pek iştahım olmuyor 21. haftadayiz umarım şeker çıkmaz henüz bilmiyoruz 🤷🏻♀️
Sose [silindi] bende 20li haftalara kadar kustuğum için 20den Sonra iştahım arttı Malesef.. Bu haftalardan sonra kilo alımı daha çok başlıyor ilerleyen zamanlarda çok zorlanmaman için biraz dikkat edebilirsin 🙂
Nelmali [silindi] 21deyim ben de her şeyi yemek istiyorum hep açmış gibi hissediyorum ama kendimi frenliyorum bir tek meyveyi bırakamıyorum o kadar da olsun 🙈😁
[silindi] Mhnds ya asla bos duramıyorum biraz dikkat edeym az yiyim desem sonra kendimi daha da fazlasini yerken buluyorum😢
Mhnds [silindi] benden de al o kadar özellikle ramzanda sıcak pide felan süt iç öncesinde bir bardak kesiyor tıkıyor böyle ben o şekilde yapmaya çalışıyorum ama işte ne kadar olursa :)
[silindi] Hilalgk aynen ama yemekten de vazgecmiyorum kilo durumu da iyi değil hem agliyorum hem yiyorum gibi😅
[silindi] Mhnds aynen oyle ekmek uzun zamandir yemedim diyet yapiyordum hamilelik oncesi. Sanki o yemeyen ben degilim dayanamiyo gibiyim😊
Fatos_teke46 [silindi] akşam keşke yiyebilsem 🥺 aç kalıyorum bazen o şekil yatıyorum Canm birşey istiyor ama yiyemiyorm
Mhnds [silindi] ben 20 kilo verip 50 kiloya düşmüştüm ama şimdi başladığım yere geri dönmeme ramak kaldı 😂😂
[silindi] Sose bende 22deyim 17 18den beri cook yiyorum mesele de orda dikkat edemiyorum garip bir şekilde elimde olmadan cok yiyorum bi gun etsem ertesi gun acısı çıkıyor insaallah seker cikmaz 😥
[silindi] Mhnds yaa ben de 75ten 60a düşmüştüm ama nerdeyse 70i bulcam yine 😥 doğuma kadar kac olurum dusunmekbile istemiyorum
Mhnds [silindi] al benden de o kadar ama veririm yine diye düşünüyorum yapacak birşey yok bebişler sağlıklı olsun yeter :)