Gamze-gamze Aycicegim kan sulandırıcı igne canım her akşam onu vuruyorum göbeğin sağından ya da solundan
SeydaErkmen Edaaa21_ bende kullandım. Bende ne oturabiliyodum ne kalkabiliyodum çok acım oluyodu. İğne çok yağlı olduğu için zor yayılıyo o yüzden ağrı yapıyo. İğneyi vurulduktan sonra hemen kalkıp biraz evin içinde tur atıyodum o zaman o kadar ağrı olmuyodu yayılmasına yardımcı oluyodu. Bence sizde bir deneyin o ağrıyı çok iyi biliyorum
Edaaa21_ SeydaErkmen ah bu ağrılar 😌🙄 valla canım ben gezinsemde otursamda benim her türlü ağrıdı ama doktorum kesmemi söyledi bi süre simdilik kurtuldum iğneden
Edaaa21_ Leyal evet canım genelde ağrısından şikayetçiyiz ama herkeste bazi farkli yan etkilerde oluyo tabi 😌
SeydaErkmen Edaaa21_ kestiyse çok iyi. Biraz dinlenmeye ihtiyacı oluyo insanın. Ben bi yandan da göbekten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve bu doğuma kadar olcak😔. Artık canım çok yanıyo. Ama bebeğimiz için sabredicez
Gamze-gamze Aycicegim belki senin kullandığın farklı bi kan sulandiricidir doktorun onu mu uygun gördü acaba senin için
Sybll Edaaa21_ yağlı bir iğne olduğu için yakar, hatta o anda değil, sonradan yakıyor. Ben de zorla hareket ettirebilirdim bacağımı. Ben bir ara her gün oluyordum😐bir süre sonra acımıyordu artık:)
Edaaa21_ Sybll hergün olmak daha zor yaa 🙄 benim igne yapilirken yaniyodu sonra agri başlıyodu neyse ki bi süre yok 😌
Edaaa21_ SeydaErkmen evet gerçekten biraz dinlenicem hamilelik durumu olmayinca kes dedi işte iyi oldu benim için keske olsaydı acıları bebeğim için çektim deseydim ama olmadı 😌 Allah sabır versin canım bebişine kavusursun inşaallah sağlıklı bi şekilde 🤲
Aysnn3705 Edaaa21_ bnde kullandım ama bana çok bi etkisi olmadı ama ondan sonra proluton iğne kullandım 3 günde bir vurunuyordum zaten onun sancısı acısı 3 günde anca geçiodu yani progestana şükret
Edaaa21_ Aysnn3705 ne güzel işte yan etki yapmamış ama diger iğne mahvetmiş seni de 🙄 valla prolutonu bilmedigim icin bişey diyemicem ama progestan da öyle böyle agri yapmiyo yani herkesin bünyesi her ilaca karşı farkli tepki gosteriyo işte
SeydaErkmen Edaaa21_ aminn inşallah rabbim isteyenlerede yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sana da inşallah
Sybll Edaaa21_ hiç canını sıkma, bizim 3. Denemede oldu. Moral çok önemli, stres olmamak çok önemli. Bir de bol proteinli beslenip dinlenmek. Allah en kısa zamanda bu sevinci nasip etsin🙏🏼Sevgiler🧡
Aysnn3705 Edaaa21_ aynen öle progestn bana normal iğne gibi sinek ısırığı gibi geldi ama öbürü daha ağır bi ilaçmış