4 mayısta iftara yarım saat kala nişanım gelmiş iftar sonrası gece 11 e kadar yürüyüş yapıp kontrole gitmiştim lakin dr eve göndermiş ağrın sıklaşınca gel demişti. 2 gün sonra 6 mayısta rutin kontrole gitmiş gelmiş uyuyordum. Sancılar hafifti ve düzensizdi. Akşam Saat 6 gibi uyandım ayağa kalkar kalkmaz suyum gitmeye başladı beni bir telaş sardı ağlamaya başladım şaşkınlık içinde hemen eşim ve k.validem ile beraber hızlıca hastaneye gittik. Ebe hanım ilk muayenemde efesman diye bir şeyden bahsetti %50 dedi açıklık 3 cm olarak ölçtü . Nst de ağrılar 60 larda çıkıyordu. Beni saat başı doğumhaneye çağırdı gittim. Bebeğin kanala girmediğinden ya da başının sağ kasık tarafıma yerleşmiş olduğundan hiç bahsetmedi. Taki ağrılarım tavan olan 100 değerini aşıp düz çizmeye başlayana kadar. Dr um ile görüşüp sonra odama geldi. Ebem deneyimli ve emekli ebelerden biriydi bana olacakları tek tek anlattı. %99 kanala girmeyecek ve en sonunda yine sezaryen olacak. Bas yukarda ve kasıkta kalmis dedi. Bir saat daha bekleyelim sancimi cekeyim sonra düzelme olmazsa sezaryene gideyim dedim ve nihayetinde gece 11 de ameliyata alindim. Genel anestezi ile dogumumu yaptırdılar. Kızım 23.30 da 40+5 w 3520 gr olarak doğdu. Korktugum gibi bir şey değilmiş sezaryen dogum. dün 11 de taburcu olduk. Evde 2. Günüm ve ağrı kesici bile almiyorum. Sadece hareket kısıtlıligim var. İlk anneler günümü 3 günlük kızımla geçirmem de cabası . Her şey daha güzel olacak inşaallah. Her bebek bekleyen anneye hayırlı doğumlar diliyorum.