Irm_brk12 Kndmr ayet-el kürsü felak ve nas oku doğuma girerken devamli da rabbi yessiri oku subhanallahi ve bi hamdihi zikrini söyle
Ozlm111 Tugbain41 sancıyı hissetmeden ıkınma zamanı nasıl anlaşılıyo ,herkes sancı gelince ıkınma oluyo diyoda kafam bi karıştı 😃
tgceanl Ozlm111 nst’de kontrol ediyorlar ekrana sancıı gelince ıkınmanı istiyorlar ebe destekliyor karnını
B-s123 Defnerabia yaa sağlıcakla büyütürsün inşAllah darısı bizim başımıza benimde 23 günüm kaldı sabırsızlıkla bekliyorum 🥰
Sofiyamagamedova Betulnuri annem sut icinde iyi geldiyini diyor sut cabuk geliyormus hemde dogumu yaklasdiriyor dedi bana annem.
Sema-mrkmz-nur Benimde aynı 16 günüm kaldı. Sancı geliyor arada bi,ne zaman olacak aceba. Kalan günlerimiz aynı galiba
-BusraKA- Leylakkk kabızlığa ve basura bile iyi geliyor bn normal zamndada kullanırım bunu bir yemek kaşığına 5 6 damla limon olarak içiyordum bn doğum için ilk defa duydum bugünden itibaren bnde deneyim
Sonay-34 -BusraKA- bir kaşık zeytinyağına limon damlatılarak mı içilmeli yoksa limon suyunu ayrı mı içiyorlar aç tok fark eder mi
Betulnuri Meryemkale ahahah kaçıncı haftanda yaptın canım 😍 ben 37 deyim başlıyorum egzersizlere yürüyüşlere ama erken mi diye de düşünmeden edemiyorum
gzmlty Sssena12 merhaba ben de 40+2deyım endişelenmeye basladım hastane sizi de mi 41 haftaya kadar bekletiyor?
Aysee25 Asliyim peki bunlar kemik yapısı uygun olamayanlar için de geçerli olur mu ? Yani uygun hale gelir mi bunlar yapıldıktan sonra ?
Asliyim Aysee25 anlayamadım kemik yapısı derken 😲ben eğitim almıştım aldığım eğitimde ebenin tavsiyeleriydi arkadaşta yazınca paylaştım