Hatice08 Kızlar 17 haftalık hamileyim hala folik asit kullanıyorum doktorum gebelik sonuna kadar kullanacaksın dedi bir yan etkisi yok dedi ama benimle aynı anda hamile kalan arkadaşım var oda 3 aydan sonra kullanmayı bırakmış doktoru gerek yok demiş aranızda kullananlar var mı
Omerhatice Hatice08 doktordan doktora değişiyor canim kimisi bırakmıyor kimisi biraktiriyor. Benim doktorum 12 de birakti mesela omega falan kullanıyorum onların içindede folk asit var dedi mesela 🤗
yamacinannesii Hatice08 bende 3.aydan sonra başka vitaminlere başladım ama içinde folik asit olan ilaç da var
Kuben Hatice08 Eğer vitaminli folik asitlerden kullanıyorsanız hepimiz kullanıyoruz onu. Bana da doğuma kadar dedi içinde folik asit de var
Hatice08 Kuben evet içind balık yapı magnezyum herşeyden var ücretli olarak alıyorum 100₺ ama bi zararı olur mu bilmiyorum arkadaşım bırakmış
Bilge44 Hatice08 12. Haftadan sonra başka multivitaminlere geçtik. Içinde folik asit de oluyor. Ama yek başına folik asite neden devam ettiriyor ki zaten multivitamin,kalsiyum,magnezyum,demir gibi takviyeler alınacak süreç içinde 🤷🏻♀️bilemedim 💊
Hatice08 Bilge44 Demir zaten kullanıyorum d vitamini de kullanıyorum benim kullandığım folik asitte magnezyum da var balık yağı da bar C vitamini b12 de var ücretli olarak 100₺ye alıyorum gebyfol omega 3
Hatice08 Sonay-34 d vitamini de kullanıyorum suya atılıp çözülen şekilde damla da var onları normal de de kullanıyordum
1Acemianne Hatice08 Onun içinde gerekli olan herşeyden var o yüzden bıraktırmamış benimki folik asit tekti bıraktırdı daha çok cestili bi ilaç yazdi onunda iceriginde folik asit var 🤗doktorun bildigi bisey vardır❣canım kimseye kulak asma😍herkesin tedavisi farkli ilerler
Sudeekalay Hatice08 sizinki kombine ilaç olduğu için doğuma kadar kullan demiş doktorunuz tek başına folik asit olsa 12 haftada kesiliyordu mesela ben 14 haftalık hamileyim ama hiç ilaç kullanmadım bulantı kusma sebebiyle istesem de olmadı bayram sonrası kontrolüm var bakalım doktor gerekli görürse verir belki
Kuben Hatice08 İmom Omega benimki içerisinde piyasada tek başına satılan folik asitlerin miktarı kadar folik asit var ve doktorun dediğine göre doğuma kadar kullanacağım. Doktorunuz büyük ihtimalle ondan bıraktırmamıştır. Tek başına folik asit içeren haplardan alındığında bıraktırıyorlar vitaminlere geçiyorlar. Hatta artık kam haplarında bile folik asit var