• Doğum
  • Pozitif normal doğum hikayeleriniz 🥰

Kızlar doğumum yakın 2 hafta kadar var tahmini süremiz ben böyle bi korkuyorum bi korkmuyorum pozitif hikayelerinizide okumayı çok seviyorum normal doğumda önemli olan o sancıyı çekmek mi ondan sonrası kolay mı tecrübeli annelerimiz burda da kısa da olsa doğum hikayelerinden bahsedip bi rahatlasak ya😃😃

İlk gebeliğimde Normal Doğum olmuştu sonrası hiç bişey hissetmemiştim suni sancıyla Doğum yapmıştım o süreç elbet zordu ama bana göre iki Doğumda zor ama önemli olan Bebişlerin sağlığı ve atlatmak🌸bakalım ikinciyi nasıl doğuracam 😀🌸

Asyaayaz1 Allahım bi nefeste kucağınıza almayı nasip etsin tabi ki kolay değil ikiside ama insan yinede bi rahatlayıp şöyle ohh demek istiyo bilmediğim duygular olduğu için 😃

selingeles12 o kadar güzel anlarki kesinlikle korkmayın her zorluğun bir Sefa’sı vardır sabırsızlıkla doğumumu bekliyorum zamanı geldiği zaman..hepimiz sağlıkla huzurla alalım kucağımıza inşallah❤️

Normal doğum da başları zor tabiki sancı vs ama inanın bebek çıktığı an bitiyor normal hayata direk adapte olabliyorsunz😍 iknci doğumum olacak son 22 gösteriyor acısını bildiğim halde inş aksi durum olmaz da sezeryana almazlar die dua ediyorm düşünün 🤲🏼🌸

Asyaayaz1 amin canım inşAllah şu mğbarek zamanda allahım dualarımızı karşılıksız bırakmasın ❤️

Pozitif negatif hangisini okursam okuyum etkilenmiyorum doguma da en az 4-5 hafta var ama yok korku heyecan falan acaba bu rahatlık nerden geliyor anlamadim 😅😂😂😂

MerveDurr yaa inşAllah aksi bi durum olmaz bende kendime hep diyorum sancını çek bebşin çıkınca herşey geçicek diye diye rahatlatmaya çalışıyorum Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🌸

selingeles12 hiç korkma herkesinki bambaşka bir hikaye ☺️ Zaten kucağına aldığın an o öncesindeki bütün her şeyi unutuyorsun emin ol ☺️ Benim sancılarım 6 saat sürdü ama son anlar zaten heyecandan nasıl geçiyor anlamıyorsun , gelmesine odaklanıyorsun sadece

selingeles12 valla hangisi iyi anlamadim bu rahatlık mi iyi heyecan yapmam mi iyi olurdu acaba bilemedim bende 😂yaşayıp görcez hayırlısıyla alsaydık kucağımıza sağlıcakla bi 😅

Mom789 ya ben bilmediğimden paniğim sende bilmediğinden rahatsın biraz rahat olmayı isterdim seninkisi daha iyi boşver az da kalmış zaten sağlıkla gelsin brbişler 😃

MerveDurr benimde son 33 bakalım ne zaman gelicekler aynı şekilde bende düşünüp duruyorum ❤️

selingeles12 olur inşallah hayırlısıyla korkma☺️ ama Naçizane tavsiyem olumlu yA da olumsuz doğum hikayelerini artık bırak sadece kendininkinine odaklan. Doğum herkesin kendine has bir durum, başkası üç saat çektim kolaydı der senin sancın 6 saat sürer o sırada istemesende benim niye bu kadar sürdü niye benim böyle diye aklına düşebilir ki senin o esnada kafanın rahat olması kendini bırakman çok önemli. Yani olumlu diye okuduğun şey seni aslında olumsuz hikayeden daha çok etkiler. Tek diyebileceğim doğunca her şeyi unutuyorsun 🥰

selingeles12 benim ikinci gebeliğim ilk doğumum normaldi kötü hikayeler çok dinlemiştim o zaman korkmuştum nedense beni hamile görenin aklına doğumu geliyor şöyle kestiler böyle karnıma bastılar anlatırlardı. Hiç de korktuğum kadar olmadı yok bilmem kaç tane kemik kırılma sancısına eş değermiş falan yok öyle bir şey 😕 kabızlık sancısının bir tık üstü bence veya böbrek taşı düşürüyor gibi çekilmeyecek sancılar değil vücudumuz zaten bunun için yaratılmış. Son anlar zor bebeğin başının dayandığı son dakikalar o da annenin ıkınmasına bağlı odaklanıp doğumu senin yapman lazım. Yapamıyorum deyip bırakırsan doktor kesi atmak karnına basmak zorunda kalır. Nefes alıp vermek çok rahatlatıyor sıcak su da öyle Ve her annenin söylediği gibi kucağına alınca hepsi unutuluyor 🥰

Dilaam içinizi ferah tutun illaki ağrı şiddetli olacak ama sonu güzel 🤩 dediğim gibi kolumda suni takılıydı ama bebek cıktığı an etkisi de gitti kuş gibi hafifledm❣️