hayalsu Kızlar hareketler hissediyormusunuz neye benziyor ben tam emin değilim hissettiğim hareketten ama 2 gündür olanda kayboldu doktora gitmeyi düşünüyorum evhamda yapmak istemiyorum ama sizde durumlar nasıl?
Addile hayalsu bu haftalarda karında seyirme gibi oluyor belli belirsiz 23.haftada net hissetmeye başladm ben
Emosss35 hayalsu benim 16 hafta ortasinda basladi kalp atisi ve seğirme seklindeydi 19 haftamdayim bildigin ufak ufak tekmelerini ve donme hareketlerini hissediyorum gun icerisinde
Cnn1234 hayalsu Benim de 19+3 şuan. Geçen hafta bariz hissediyordum hareketlerini bu hafta çok az ya da hiç hareket yok. 2. Hamileliğim bu arada. Bu haftalarda normal galiba düzenli olmaması.
syazkaannn01 Ngrebrar bende aynı şekilde 17 den beri pıt pıt şuan 18+4 üm ama öyle aman aman değil çok hafif , uzan bi süre bebeğini dinle bence ? Evham yapma 21 22 de hissedenler var
hayalsu Emosss35 ben tekme değil ama çekilme gibi sanki adlandırmıyorum ama hatta göbek altında değil göbeğin tam üstünde bebeğin hareketi olup olmadığını da bilemiyorum belkide midem den geliyo 😂
Emosss35 hayalsu gobek ustunde olan mide sanirim o bende de oluyo ama bebegim gobegim alti sagi solu her yerde haraket ediyo dönüyo 😊
hayalsu Emosss35 belki yatış pozisyonu na göre yer değiştiriyordur ne biliyiö biraz daha üste çıkıyordur olamaz mı
Wishuponastar hayalsu ben tam 20+2′de hissettim. Heyecanınızı anlıyorum. Daha öncelerinde ben se hep heyecanla bekliyordum. Şimdi pıt pıt dokunuyor annesine benim güzel meleğim.
hayalsu Wishuponastar ne güzel bi bende hissetsem bi an önce bendeki bide ikiz daha erken hissederim diyordum ama yok
esmerrmm hayalsu sessiz bir yerde uzanip kendini biraz dinlersen hissedersin gun icinde hareketliyken hissedemiyoruz . Göbek deliginden hemrn hemen 3 veya 4 parmak asagida sag yada solda hissedersin