Burda çok doğum hikayesi okudum. Sıra benimkinde anneler.
Birbirimizi dinleyip tecrübelerimizi paylaştığımız foruma veda zamanım şimdi ( belki yine dayanamayıp arada gelirim; çünkü burayı seviyorum)
Yarın 15 günlük oluyor bile canım oğlum. 26.04.2021 11:28de kavuştuk biz. İkinci kez annelik duygusunu tattım sayesinde. İlki gibi normal doğdum yaptım. 39+3 suni sancı ile. Aynı zamanda epidural tercihimdi. Merak edenler için 2.doğum daha kolay oldu benim için daha kısa sürdü. Kolayca kendime geldim, sütüm hemen geldi bebeğimle ilgilenebildim.
Şimdi başka şeylerden bahsedicem size
Doğmadan hep kafamda deli sorular vardı benim. Yetebilecek miydim iki evladıma da, biri diğerinden eksik mi kalacaktı? Birine duyduğum sonsuz sevgiden öbürüne de verebilecek miydim? İkisini ayırmadan büyütebilecek miydim? Beni zorlayan kısım işin duygusal tarafıydı anlayacağınız.
Oluyormuş, insan kalbi çok büyükmüş gerçekten hepsinin sevgisi ayrıymış, anne yüreği hepsine yetecek güce sahipmiş öğrendim. Kolay değil belki ama verdikleri mutluluğun tarifi yok.
Tüm duygu karmaşalarına inat tek birşeyin önemli olduğu hissi var artık sağlıkla yanımda olmaları. Sonsuz şükür..
Bu duyguyu bir kez daha tattığım için hergün şükrediyorum ve dualarımda aynı şeyi tekrarlıyorum “Allah, isteyen herkese versin” 💜
Bu vesileyle tüm annelerimizin, anne adaylarımızın , anne olmayı bekleyenelerimizin, isteyenlerimizin günü kutlu olsun 💕