Niloya02 Yaklaşık 16 haftalık hamileyim sahur vaktinde başlayan bir kasık ağrım var uzandığımda biraz hafifliyor oturduğumda bıçak batarmışçasına ağrım var bu durumu yasayan var mı aranızda sebebi ne olabilir?
Btl2017 Niloya02 14+3 haftalık hamileyim gece sabah kadar uyutmadi. Sol kasığımda batma hissi var. Doktoruma sorduğumda normal dedi. Eğer şiddetli ve geçmeyen bir ağrı ise muayeneye gitmem gerektigini söyledi. Ama şuan hafifledi arada batıyor.
Gulten27 Niloya02 yere uzan canım ayaklarini duvara koy kasik ağrıların hafifler doktor bana çok şiddetli olursa öyle yap demişti geçiyor geçmezse bile rahatlatıyor
alininannesiii Niloya02 15+2 yim sabahtan beri yatıyorum kasıklarıma batma oluyor iki büklüm yürüyorum bide idrar yaparken kasıklarım ağrıyor 😣
Ayse7912 Bende 16 haftalık hamileyim aynısı bendede oldu Doktora sordum bebek büyüdüğü için kaslarda genişleme oluyormuş o yüzden
Niloya02 Ayse7912 umarım o yüzdendir hemşireme sordum anı hareket yada zorlanma sonucu da olabilir dedi malum ev işleri yoruyor insanı 🙄
alininannesiii Niloya02 valla benimde kasıklarım ağrıyor ev işi yaptığımda yok hani başka bişey bence bu
Niloya02 idiloska Tesekkür ediyorum canım umarım bebek büyümesinden kaynaklıdır hafif bir ağrı değil neredeyse bugün hiç kalkamadım diyebilirim malum ağrı kesici de alamıyorum bisey olur korkusuyla
alininannesiii Niloya02 hiç bilmiyorum aşırı ağrıyor ama fazla iş yapmamaya özen gösteriyorum dinleniyorum umarım bişey yoktur 😣
idiloska Niloya02 siz doktorunuza sorun mutlaka yine de. Rica ederim çok geçmiş olsun. Geçen gün ablama da dedim hamileliği anlayana kadar bebek doğacak diye, gerçekten de öyle her gün değişiyoruz.
Niloya02 idiloska çok saol canım aynen dediğin gibi anlayana kadar çocuk dünyaya gelecek ilk acemilik yapcak bisey yok sağlıcakla kucağımıza alalım ağrıya acıya da katlanıcaz🙏🏻🤗