Kubranurbulur Kızlar 10 haftalığım şükür her şeyim normal şu zamana kadar yerleşme kanamam bile olmadı hiçbir şekilde kanama akıntı enfeksiyonum olmadı. Fakat hamileliğimin ilk zamanlarından beri sürekli alt karnjm sancılanıyor resmen kıvranıyorum ve bu hiç geçmiyor doktoruma sordun bir şey yok her şey yolun da dedi sebebi ne olabilir ki veya ne zaman geçer bu sancı hareket edemiyorum sancıdan
svmeybgl Kubranurbulur aynı durum bende de söz konusu benim şiddetli değil ama az olsa bile rahatsız ediyor . Bende burda bekliyim yorumları
Slcnslcn Kubranurbulur benimde başlarda cok ağrım vardi. Ki bnm kanamam da cok olmuştu. Rahim büyüdüğü için agri normal diyordu doktorum. 13. Haftadan sonra rahatladim. Smdi kendimi cok yormadigim surece agrim olmuo cok şükür. Insallah seninde gecer tez zamanda.
Kubranurbulur svmeybgl ay valla korkar oldum her şey normal diyor doktorlar kaç doktora göründüm yerleşme sancısıydı hadi diyelim geçti gitti 2.5 ay oldu ya neden hala devam ediyor anlamadım
Kubranurbulur Kubrq yok canım enfeksiyonum yok her şey temiz ya çok gazım var sürekli gazım oluyo karnımın içi baloncuk baloncuk hissedebiliyorum ondan kaynaklanabilir mi acaba ama gaz olsa bile ilk zamandan beri olur mu ki
TubaSerinkaya Kubranurbulur canım benim 10 haftamda filan cok zorluk cektim hem sancım hem gaz problemim ve kusma gastrt vardı biraz sabret ve bende kanamada olmuştu bebek yerleşirken böyle sorunlar olurmuş
Kubrq Kubranurbulur magnezyum eksikliği yapıyor agri bendede oluyordu içince geçiyor artık icmezsen tekrar devam ediyor decavit +coraspin+magnezyum kullanıyorum ben agrinda olmuyor çok şükür kullandıkça
Kubranurbulur Kubrq çok kötü bir şey ya yemin ediyorum ben böyle sancı çekmedim inşALLAH geçer biran önce 😞
Kubrq Kubranurbulur insallah oturus seklini degistir ayaklrina yastik koy dene bunlari baklim geçiyormu😊
Sema166 Kubranurbulur Canım ilk aylar da vücut regli zamanına yakın o sancılar oluyor alışmadığı için henüz ben 4 ay boyunca regli zamanlarıma yakın şiddetli bel ve karın ağrısı yaşadım vücut alıştığı için bi yerden sonra tamamen geçti artık olmuyo şükür normal yani tamamen ☺️
Kubranurbulur istanbulluanne ALLAH yardımcımız olsun saniye bile geçmek bilmiyor kendimi 9 aylık olmuş gibi hissediyorum ağrıdan sızıdan eğilip doğrulamaz oldum 😞