1incir yaaa ne güzel inşşşş sağlıcakla gelir kuzucuk gönlünüze göre olsun inşşşş sizin doğumunuz benimkinden daha güzel geçer keşkesiz bi Doğum olur İnan’a benimde modum düşmüştü son zamanlar hatta ne zaman olacak nasıl olacak diye sitres yapıyordum sonra saldım herşey olacağına varır son günler sitres etme dedim kendime çünkü bu güzel günlerde bir daha ger gelmeyecek dedim evde kalan son işlerime odaklandım yavaş yavaş onları yaptım hep hareketliydim evde hurma ye muhakkak hatta ben ara ara kaynatıp suyunu da içtim oksitosin salgılatıyormuş banyoda göğüs ucuma masaj falan yaptım ben ne perine masajı yaptım enfeksiyon kaparım korkusuyla yanaşamadım açıkçası ne de sguat yaptım merdivende inip çıkmadım 30 hastalıkken düzenli yürümeye çalıştım doktor yorma kendini deyince Onuda bıraktım son ayımı hiç yürüyüş yapmadım hatta sadece evdeki işlerime odaklandım zaten son anlar fazlasıyla yoruyor insanı sil süpür işleri sende sitres yapma herşey olacağına varıyor çok dua et Meryem suresini dinle rahatlatıyor insanı