Siibeell Nurhanimm yasaklar iyiki var ve kocam iyiki evde diyorum 😂 nefes alsam yoruluyorum resmen 🤦🏻♀️
Egemenim64 Nurhanimm Ay kesinlikle ben ilk gebeliğimde hiç yaşamadım bunu ama bunda azıcık bişiy yapıyim yüriyim çok yoruluyorum ya hiç enerjim yok sürekli yatmak istiyorum 🤷
Minikincim Nurhanimm Bende aynıyım oğlum çok hareketli hiç yürümüyor 2 yaşında sürekli koşuyor bende peşinden bide ev işi falan hepten saldım kendimi
Nurhanimm Siibeell ayy bi ben boyleyim saniyodum bebegim yeni 1 yasina girdi asiri aktif altini degistirmem bile kirk takla atiyorum koltuga atiyorum kendimi sanki yuk tasimisim😁
Baloncuk41 Birincide daha kötüydüm bunda sukur daha iyiyim ama anlamadim cok yorunca kendimi bidaha kalkmak zor oluyo belim tutuluyo bide nefesimi kontrol etmeyi bilmiyorum hemen tıkanıyorum yavas hareket etmek yürümek bana ters illa morarcam ter atcam 🤣
Prensannesii38 Nurhanimm ne kadarlık hamıelsınız bende olceyım oglum 1 yasına gırıcek 22 sınde 35 haftalık gebeyım
Deletedmom23234 Nurhanimm Gerçekten niye öyle oluyor herşey ilklere göre daha zor 😅 ama yapıyorum valla 🙊
ikiponcik_annesi Nurhanimm been 🙋♀️ 6 yaşında bi kızım var 37+2 hamileyim nefesi bi yerlerimden alıyorum resmen 😂 ilkinde hiç bişey anlamamıştm bunda niye böyleyim bilmiyorum pandemide olmasa rezil olacaz millete 🤣
Nurhanimm ikiponcik_annesi valla oyle evim genis olmasida cabasi bende aynrn oyle dedim kocama hani nefesi bi yerlerindrn aa tabiri varya tam olarak onu yasiyorum dedim 😂😂😂😂
SerpilEsra Nurhanimm Allahtan oglum kendi halinde cok uslu bir cocuk yoksa ne yapardim bilmem ilk baslar daha zor geciyordu smdi biraz daha iyiyz 11+5
SerpilEsra Nurhanimm dokunmazsan aksama kadar ugrasacak seyler bulur kendi kendine bebekliginden veri boyle masallah 2. Hareketli gibi insallah bezdirmez🤣
2inciannelik Nurhanimm ev işlerini eşim yapıyor . Oğlum 16 aylık 3 aylık hamileyim . Yorucu oluyor gerçekten