Bilgee61 Merhaba cici anneler. Doğum sonrası süt arttırmak için ne yapmalıyız. En etkili süt arttırıcı besinler nelerdir ?? ☺️
miraninannesi1 Bilgee61 Bol su kuruyemiş yeşillik boza incir kayısı kompostosu veya hoşafı bulgur pilavı bestlak süt arttırıcı Damla.
Gamzee_27 Bilgee61 Su yulaf havuç arpa koyu yeşil yapraklı sebzeler ceviz,fındık,badem susam Rezene sarımsak ve yoğurtlu çorbalar canım.Ben doğum yapmadım henüz ama annem,kuzenlerim ve arkadaşlarımdan biliyorum doktorum da söylemişti.
Bilgee61 miraninannesi1 bestlak damlasını çok duydum memnuniyet çok fazla bende ondan alıcam inşallah ☺️
Bilgee61 Gamzee_27 ikinci gebeliğim ama çok tedirginim bu konuda. Oğlum beni 20 gün falan emdi sonra hic tutmadi mememi . Şimdi bunda da korkuyorum beni emmeyecek diye
Gamzee_27 Bilgee61 Sıkıntı yapmanıza gerek yok anne sütü alması önemli olan bence göğüs ucu silikonuyla denersiniz eğer sizin memenizi almazsa yada sağarda verirsiniz aynı şey yani en azından ben öyle düşünüyorum.Yeterki anne sütü midesine gitsin.