Aysegultkk 2 gün önce buraya post açmıştım 38. Haftada açılmam var diye ama ne nişan geldi ne suyum geldi ağrılarım normal seviyede 🤷🏻♀️ Açılma olup da suyu doğumda gelen oldu mu acaba? Yada nişanı hiç gelmeden doğuma giden
mlkkk Aysegultkk illa ki erkenden su veya nişan gelecek diye bişey yok canım sancı anında veya doğum anında da gelebiliyor
Liyaa Aysegultkk şu bazen hastanede patlatiliyor cnm. İlla açılmadan önce şu gelcek diye bir şey yok.
Rabiaceviz Aysegultkk Ne nişanim gelmişti ne de suyum direk sancı ile başladı doğumhane de patlattılar suyumu olabilr yani cnm sancı önemli olan
Aysegultkk mlkkk hastaneye tekrar gidersem yatış verirler diye korkuyorum açıkcası sancılarım çok yok ara ara oluyor
Aysegultkk Liyaa suni sancıdan korkuyorum biraz sanırım o yüzden sancıyı evde çekiyim dedim ama sancı da az
Aysegultkk Motherhoodie suni sancı nasıl peki? Kusura bakmayın ilk gebeliğim bilmediğimden soruyorum😊
Motherhoodie Aysegultkk açılmamım hızlanmasını sağladı yani olması gereken sancı miktarı oymuş öyle dediler