Hicret_34 Kızlar slm çam ve sakura hastanesin de takipliyim. 16 haftalık gebeyim sezaryan olmak istiyorum . Acaba doktorlar kabul eder mi isteğe bağlı. Bilgisi olan ya da orda normal veya sezaryen olarak Doğum yapanlar bilgilerini paylaşabilir mi ? Teşekkürler şimdiden
Dilekcnkn Hicret_34 Bildiğim kadarıyla devlet hastahaneleri isteğe bağlı sezeryan yapmıyorlar ama siz yinede doktorunuza danışabilirsiniz ☺️
Msydn6 Hicret_34 ben 20 gün önce Çam Sakurada sezeryan doğum yaptım benim mecburi sezeryanımdı ama isteğe bağlı yapmıyorlar maalesef ilk gebeliğinde önce normal dolum denerler eğer olmassa ona göre sezeryana alırlar🌸
Gunes- Msydn6 merhaba öncelikle hayırlı olsun. Ben de randevu bulabilsem oraya gitmek istiyorum. Odalar tek kişilik mi? Sezaryen doğumu spinal ya da epidural şeklinde mi yapıyorlar?
Gulten97 Hicret_34 canım memnun musun hastaneden bide hangu doktoru önerirsin bilgi verirsen sevinirim
Msydn6 Gulten97 Ben sezeryan oldum odalar tek kişilik evet ama şuan pandemiden dolayı bazı odaları iki kişi açmışlar
Msydn6 Gulten97 Demet Acar, Alime Dilayda Uzun, Zeynep Nesibe, Adnan Şar, Alper Türkoğlu bunlardan çok memnun kaldım ama diğer doktorlarıda iyi genel olarak bi sıkıntı yaşamadım🤗🌸
Msydn6 Gunes- evet çoğu odalar tek kişilik ama benim doğum yaptığım sırada yoğunluktan dolayı 2 li açmışlardı bazı odaları, sezeryanıda ben spinal anestezi oldum genelde spinal yapıyorlarmış