Gediz-01 Arkadaşlar 37+2 de sezeryan olan var mı? Doğumunz nasıl geçti sezeryan için erken mi acaba? Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Zafsim0801 Gediz-01 38 haftada oldum keşke diyirum bekleseydim minyon bebeğim öldü sariligimiz oldu ilkten kilo kaybimiz oldu gerçi sonradan toparlandık 1 ayligiz
ipekursat Gediz-01 doktorunuz en doğrusunu en uygun tarihte alcağını bilir 35 haftada da sarılık riski var 40 haftada da doğru beslenmeyle Allahın izniyle hiçbir sorun olmaz,35 haftada 3200 3500 doğan bebekte var 40 ta 2800 de doğan bebekte.38+2 de Allah izin verirse yarın doğum yapıcam doktorum erken deseydi beklerdim hiiiç başka bebekle kıyaslayıp canınızı sıkmayın sağlıkla kucağınıza alın 💘
Gediz-01 Zafsim0801 hadi yaa ☹️ bende beklemek istiyorum ama bebeğim kanala erken girmiş geldin gelecek dedi doktor heran suyumun gelme riski var napcam bilmiyorum yoksa 38+3 de alicak ama o tarihe kalmaz gelir dedi doktor☹️
Mlkrfk Zafsim0801 olurken çok kötü oldum baştan öldü okuyunca sonradan diğer yorumları okuyunca ve geri kalanını okuyunca tamam dedim 😇🙏🙏
Zafsim0801 Mlkrfk ayyyyy şuanda bende kelime hatası yaptığım için ben öldüm 🤭😟😟😟😟Allahimmm yarabbim korusun yavrularımızı kusura bakma canım bı yandan emzirirken zor oluyo
Gediz-01 ipekursat teşekkür ederim çok sağolun. İnşallah sizinde doğumunz güzel geçer Rabbim kolayliklar versin.
Bugcuu @Gediz-01 37+1 de sezaryen oldum. Bebeğimin sağlığı yerindeydi. 3000 kg doğdu. 1 haftalıkken kontrole gittiğimizde 100 gr kilo almıştı bile 🙏🏻 Sarılık testi yapıldığında da 11 mi 12 mi ne çıkmıştı normal demişti doktor. Şimdi 12 günlük mışıl mışıl uyuyor şuan😄
Minikkizim_ Bugcuu şu yorumu görünce içim ferhladı yemin ederim ,nasipse salı günü seseryan olcam tam 38 haftalık oluyorum ,erkenmi diyorum kendi kendime ,bebeğimde bi sorun olurmu diye korkuyorum,yorumunuzu okuyunca içime bi su serpildi sanki valla ❤
Smy01 @Gediz-01 ben oğlumu 37+5 de doğurdum suyum gelmişti sezaryen doğum yaptım 3.400 doğmuştu emdi sütümde geldi hiçbir sorun yaşamamıştık şükür hatta ilk iki üç hafta uyumuştu zor emziriyordum ama sarılık değeri çok yüksek değildi şimdi 3 yaşına yaklaştı bile 😊