zeynepemiromer kızlar 2 senedir eşim çevik te yanlız biz aşırı fazla kira ödüyoruz oturdugumuz eve acaba polis lojmanlari hakkında bilginiz var mı nasıl başvurulur çıkar mı eşim halası burda diye gitmek istemiyor ne kadar para da çok verse bilgi de vermiyor bana ben çok istiyorum burdan çıkmayı bilginiz varsa paylasirmisiniz
mlkkk zeynepemiromer polis lojmanları kira olarak çok çok uygun en dazla olacağı 700tldir İstanbul için başka şehirde 350ydi 4yıl önce otururken ama heryerde aynı mı bilmediğim için İstanbul pahalı şehir diye düşününce taş çatlasın 700dür fakat lojmanlara talep fazla eşinizin mesleğe giriş süresi kıdemi lojman çıkma ihitimalini yükseltiyor şubelere yazı geliyor lojmanda şu kadar daire boş diye personel başvuruyor kidemine göre çıkma olasılığı artıyor
SIL1 zeynepemiromer eğer puanı varsa lojmanlar çıkar canım . Başvuru yapıyosun ona göre çıkıp çıkmadığı zaten bildiriliyor size . Her yıl başvuru yapılıyor .
Krtalzyn zeynepemiromer çeviğe yakın civarlardaki evler 25 30 yıllık binalara 2000 den başlıyo aşırı pahalı evlerin çoğununda yüzüne bakılcak hali yok valla anlamıyorum bu işi siz iki yıllık polis mişsiniz istanbulda lojman çıkma şansı çok düşük malesef
Melek_Erten zeynepemiromer bizde lojmana basvurduk. Basvuru sırası aciklamdi sadece ama henuz yerlesme durumu belli olmadi. Çok şükür biz 50. Sıradayız bi çok arkadasi 2000/3000 siralarda. Birde basvuru yaparken semt seçiyorsun ordaki evlerin durumuna bakarak seceblirsin kimi yeni yapi falan deniyo.
zeynepemiromer mlkkk anladım canım 2 senedir polis acaba çıkar mı birde başvuru zamanları ne zaman oluyor genel de bilgi mi geliyor onlara
zeynepemiromer KRU benim oturduğum ev güzel ama kirası fazla canım birde eşimin halası karşıda ben yanlız olmak istiyorum herseyimizin içinde ve huzurumuz olmuyor öyle olunca ben tek olmayı istiyorum artık lojman aklıma geldi ama eşimde çok bilgi vermiyor hakkında halkalidaki çoğu kişiye çıkmış ama eski olduğunu çok duydum belki tadilat yaparız çıkarsa acaba çok mu eski birde eşim 2 yıldır polis çıkma ihtimali var mı
Dry34 zeynepemiromer çıkma ihtimali yüksek aslında çıkabilir , yani şöyle diyim çok kişi tercih etmiyor ama şanş işi tamamen
Dry34 Bende bi ara araştırmıştım ama evler için çok eski dediler , sonra eşimin işine uzaktı diye biz bakmadkk hiç ama kiralar çok pahalı haklısın biz yeni eve geldik 1700 , ama görsen 1700lük bi ev değil ..
zeynepemiromer Dry34 aynen canım bizimde 1700 ve halası karşımızda oturuyo herseyimizin içinde valla burda kiralar pahalı gene belki dururdum ama o karsidayken durulmaz her gün dua ediyorum hayırlı bir şekilde burdan çıkmak için evimi seviyorum ama inan emanet gibiyim burda sanki ev benim değil sanki özgür değilim her an halası her şey halası surat yapıyorum olmuyo gidiyo gene geliyo eşim surat yaptığımda halasina bana bulaşıyor o yüzden lojman aklıma çok girdi gitmek istiyorum yani
zeynepemiromer Dry34 belki çıkar ama işte bu başvuruları da öğrenmem lazım eşimden acaba ne zaman oluyor
Dry34 zeynepemiromer herşeyine karışıyorsa sıkıntı valla , bende öyle şeyi hiç sevmem , ya arana mesafe koyacaksınız yda taşınacaksınız . Birde işte şu var lojmanlar eşinin işine uzak kalacakmi ? Biz mesala buraya taşınma sebebimizin bir tanesi işe uzaklık mesafesiydi . Eşim yakın olsun diye taşındık.birde dediğim gibi yeni evlisin ve güzel bi ev olması daha iyi olur eski ev inan çok zor oluyor.. başımda şuanda
zeynepemiromer Dry34 orası öyle canım ama napayim burdan uzağa gideyim de neresi olursa olsun diyorum eşim 1 sene sonra çevikten çıkacak karakollara verecekler belki o zaman ikametgahi alırsak istediğimiz yere gidebiliriz inşallah bana dua edin hayırlı bir şekilde herkesten uzak bir yere gideyim yoksa eşim çok etkileniyor napsam olmuyor
zeynepemiromer SIL1 şöyle ki canım eşim 2 yıldır polis ve çevik kuvvet te ben hiç birşey bilmiyorum bu lojmanlar hakkında sadece halkalidakilerin çok kötü durumda olduğunu biliyorum birde lojmanlar çok çok ucuzmus o yüzden düşündüm
SIL1 zeynepemiromer valla eniştem astsubay dışa göre iyi ama çok çok uygun degıl içeride kantin var pahalı herseyin en iyisi var ama aşırı pahalı . Korunaklı o açıdan çok güzel bazı lojmanlarda için de okul da var hersey var o açıdan güzel
zeynepemiromer Krtalzyn evet aşırı pahalı evimde eşimin iş yeri arası bir buçuk saat valla her türlü sıkıntı apar topar tuttu burayı ama bir çok sebepten ötürü çıkmak istiyorum artık evim güzel hatta çok gyzel ama bazı sebeplerim var lojman da olmuyorsa bilmiyorum ki napabilirim umudum oydu
zeynepemiromer Melek_Erten anladım canım iyi bi ev olsa en azından daha güzel olur çünkü bazı yerler çok çok kotuymus öyle diyor arkadaşlar