Nilaylks Merhaba anneler aranızda Trabzon Medicalparktan yeni Doğum ücreti fiyatı alan var mı bayramdan Sonra gidicez ama çok merak ettim ☺️
Kbra290329 Trabzonda 2 tane medical park var fiyatlar değişebilir bn yıldızlı akçaabattakine gidiyorum 4600 tl konuştuk
Nilaylks Kbra290329 yıldızlı bakiye Akbaşa gidiyorum sezeryan mı acaba bende öyle olacak gibi duruyorum ☺️
Kbra290329 Mirkelam evet sezeryan canm ama ben doktorla konuşmadım serpil yada sertap hanımla konuştum
Nilaylks babymert061 bende bakiye hanıma gidiyorum da gittiğimde konuşacağız doğumuma göre merak ettim o yüzden soranlardan fiyat öğrenmek istedim ☺️
Kbra290329 Nilaylks bende bakiye hanıma gidiyorm canm ama ücreti girişte serpil hanmla konuştuk sezeryan 4600 dedi normal doğum 3500 demişti yanlş hatrlamayorsam sezeryan düşündüğüm için diğer fiyatları tam hatırlayamıyorm
Nilaylks Kbra290329 teşekkür ederim bende sezeryan düşünüyorum bebeğim iri bebek olduğu için sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻🌸
Nilaylks Kbra290329 34 deyim iki hafta önce çektirdim iki hafta Sonra gel demişti ama bayram haftası olduğu için bayram sonrasını bekliyorum peki sen ☺️