tontirik @Bfduam benim bir kere yumurtlamadan 6 gün sonra gelmişti. Derler ya 14 gün sonra diye. Çok şaşırmıştım. O kadar da değerlendirdim filan çok üzülmüştüm o zaman. Senin gelmez inşallah🤲🌸
Arydr123 Normalde adet zamanı da göğsüm ağrır ama 1 hafta öncesinden başlamıştı. Çok halsizdim kafamı kaldıramıyodum ama aynı zamanda griptim. Normal kaset test yaptım çok çok silik çıktı beta 19 du
KubraAydin Arydr123 @MercimekveAnnesi16 mustafaveannesii en son 13 nisanda adet oldum 19 unda bitti daha aradan 21 gün geçti hasta oldum mu anlam veremiyorum akıntılarım var az az pempemsi ve az az kanama şeklinde normalde ağrıdan ölürüm ayakta duramam ne ağrım var ne başka bişey
MercimekveAnnesi16 KubraAydin çok uyuyordum belim kalçam ve bacaklarım çok ağrıyordu balım dönüyordu midem bulanıyordu için için
AltinYildizMom Bfduam yaklaşık okadar olması lazım çünkü 7 gün kala test yaptığımda pozitif görmüştüm
mustafaveannesii KubraAydin ağız içindeki demirimsi tat ve dilinin üstünün sararması canım vende böyle olmuştu
Bfduam tontirik aynen öyle ona bakılırsa Dr lara göre yumurtlamada 14.gün denir genel bilgi olarak ama herkesin farklı günlerde olabiliyor. Aslında kişi bazlı değişken gibi.
KubraAydin Birde sürekli lavaboya gidiyorum sürekli su içmesem bile en fazla 10 dk bir sık tuvaletteyim
tontirik @KubraAydin o pembemsi akıntı yerleşme kanaması olabilir. Benimde yerleşme kanamam oldu ve kasık ağrımda vardı. Dikkat et kendine 🌸
KubraAydin tontirik evet hafif hafif kasık ağrılarım var pembemsi oluyor gün içinde pembe ve az kanamayla karışık açık bi renk oluyor 🤷♀️ ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum daha önce Mart ayında kürtaj oldum korkuyorum
Bfduam AltinYildizMom ins aynıdır sebebi benimde:) Erken gebelik testi mi yapmıştın 7 gün önceden çıkmış?
aminevera Dişlerimi fırçalarken hep diş etlerim kanıyordu benim 1 hafta sonrasında hamile olduğumu öğrendim birde çarpıntı oluyordu sonradan geçtiler