midekoruyucu KubraAydin normalde hiç gece tuvalete kalkmayan ben gecede 2 defa kalkmaya başlamıştım, bi de anlamsız sırt ağrılarım vardı. Yani ni iş yapmadığım halde sırtım çok ağrıyordu 🤭 he bi de uyku isteği artmaya başlamıştı, öyle tatlı geliyordu ki 🤗
Ocak2022 KubraAydin Bende de aşırı bir sırt ağrısı, batması vardı ve kasıklarım da adet sancısından biraz farklı batmalar vardı hala daha var. Bide göğüslerim hem büyüdü hem hassaslaştı.. adet zamanı gibi belirtiler ama farklı olduğunu anlıyormuş insan :) rabbim inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin 💐
Asilikra KubraAydin bende bu ay yumurtlama testı kullandım bır gunu degerlendırdık normalde reglim saat sasmaz uyandıgımda olurum ama bugun adetımın ıkıncı gunundeyım hala olmadım gelcek gıbıde durmuyo adet olmadan once ıkı test yaptım negatıf cıktı yumurtlamam gec olmustu zaten sımdıde umursamamaya calısıyorum garantı dort gun daha bekleyıp test yapıcam belirtiye gelırsek hamıle ısem eger uc dort gun bas zonklaması erken uyuma ıstedıgı yorgun bel agrısı cekıyorum hep ara sra kasıklarıma kramp gırıyor umarım vardır bebısım
KubraAydin midekoruyucu ben 3 gündür kendimi yorgun halsiz hissediyorum hep uzanmak istiyorum bide 2 gündür açık pembe şeklinde lekelenme akıntılar var adetime 2 gün var ağrım sancım yok nedendir anlamadım 🤷♀️🤔
Nrggzr midekoruyucu bende şu sıralar öyleyim gece iki üç defa kalkıyorum su içmek istemiyorum uykum bölünmesin diye yinede tuvalete kalkıyorum
midekoruyucu KubraAydin 🤷🏻♀️ Bilgim yok maalesef İnşallah gebesinizdir. Gününüz geçince test yapın mutlaka 🤗
KubraAydin midekoruyucu offf 2 günüm var daha , Mart ayında kürtaj oldum ilk gebeliğimdi , allahım inşallah hamileyimdir 😥🤲🏻
midekoruyucu Nrggzr ben hatta o ara acaba sistit mi oldum dedim antibiyotik içtim bi tane 🤭 meğer hamileymişim
midekoruyucu KubraAydin 2 gün boyunca forumdan uzak durun başka şeylerle ilgilenin 🤗 film izleyin dizi izleyin çabucak geçsin zaman. Erkenden test yapmayın kendinizi yıpratmayın boşuna 🤗 Rabbim bu sefer evladınızı size bağışlar İnşallah 🤲🏼❤️
Nrggzr midekoruyucu ben eşimin bana yanaşmasını bile istemiyorum kasığım ağrıyor ilişki esnasında acaba enfeksiyonmu diyorum ama kaşıntı,yanma vs akıntı yok
Bfduam midekoruyucu “kasık ağrısı olurmuş hamilelik varsa” diye okumuştum, sizde aynı seyi mi düşündünüz:)
Saadet14 Merhaba benim de adetime 4 gün vardı ama kasıklarımda cok fazla adet ağrısı gibi hissettim kramplar girdiğini goguslerde hassasiyet karnimda şişlik vardi test yaptim pozitif sonra kan testi icin gittim 3 haftalık gebelikmiş daha cok yeni olduğumuz icin kasik krampları ve bel ağrısı normalmis
Saadet14 Bi de bu ağrılar adet ağrılarından bi farklı insan hissediyo sanki bi değişiklik var bedeninde
bachsonati Adet olacakmışım gibi ağrılar oluyordu her sabah adet oldum sanıyordum, bir de bel ağrısı cok olmuştu gerçi 21 haftalığım bel ağrısı hiç geçmedi bende. Ama genel olarak adet olacakmışım gibi ağrılar oldu.
KubraAydin bachsonati bende 3 gündür kesin hasta oldum diye kalkıyorum yataktan ama bişey yok hala çok az gelen açık pembe akıntılar var birde sol kasığımda biraz ağrılar 🤷♀️🤔
Bfduam bachsonati hayırlı olsun yavrunuz:) Her an adet sökülecek gibi bir his mi, normal kasık ağrısı mıydı?