Elif_5092 öncelikle hicbisekilde korkmani gerektircek bi durum yok canim kisaca anlatayim ben acil olarak gittim doktorumun yanina agrilarim vardi iceri girdim doktor ultrasonla bebege bakti yatisimin yapilmasini soyledi ciktik yatis yapilicak kata önce hemsireler saglik bilgileri ev adresi vs form doldurtuyolar ameliyat icin gerekli kan tahlili aliyolar sonra odaya geciyosun sana ameliyat kiyafetlerini getiriyolar. Kan sonuclari cikinca seni sandalyeyle ameliyat bolumune goturuyolar. Sedyeye cikarip oturtuyolar.anestezi doktoru geliyo belini kambur yapmani istiyo igne acisi hic yok gibi sinek isirigi. Daha sonra uzandiriyolar sedyeye yavas yavas belden asagin uuyusuyo basinda hemsire oluyo senimle konisuyo bi stresin olursa soyluyosun sakinletirici yapiyolar. dokunmalari hissediyosun fakat aci sifir sonra on dk icinde bebek cikiyo toplam yarim satt bile surmuyo odaya cikariyolar ayaklarini hissedene kadar yatiyosun bol bol su iciyosun sutun gelsin diye bi sure sonra ayaklarindaki uyusukluk gidiyo hemsiler yurutmeye geliyolar ameliyattan 8 saat sonrq ilk kalkis zor evet bitek orda zorlandim direk karsiya bakiyosun migde bulantin bas donmen olmasin diye ama kesinlikle her yurudugunde dahada aciliyosun kesinlikle pes etmeden yuru