Tugceyasar Hanımlar merhaba ben 40+2 oldum erkek gebeliğin ve hala doğum yapamadım aynı durumu yaşayanlar bir sorunla karşılaştım ve sonrasında doğum şekli değişimi nasiloldu
Birsen2906 Tugceyasar sancıniz gelmiyorsa suyunuz iyise son dakikaya kadar bekleniyor siz iş yapın biraz yorun kendinizi suyunuz gelsin yoksa süreci hastanede devam ettiriyorlar buda suni sancı demek
17ekiiimmmm Tugceyasar bende 40+0dayım benimkide erkek. İlki de erkekti 39+4te geldi bu gelmiyo. Gelmezse suniyle başlıcak benimki
Nurhanimm Tugceyasar Tabii bi hafta daha beklendigi takdirde suni sanci verilir o zamanda acilma olmazsa ki olmayan oluyo sezaryen oluyo. Cunku bebek icerde artik amniyon sivisi azaldigi icin kaka yeme durumu oluyo doktorlar riske atamiyo max 1 hafta beklenir
paradiseeeeee Tugceyasar valla bende agrılar çok bel ve kalça agrıları göbek aşşa indi iyice kolzete oturunca göbeğim değiyordu doğum yakın galiba 38.3 deyim erkek benimde
paradiseeeeee Birsen2906 ben çok iş yapıyorum çok çömeliyorum yerleri ellerimle siliyorum karnım iyice aşşa indi kalçalarım ikisinde agrısı arttı 38.3 doğum yakın galiba dimi erkek benimde
Tugceyasar paradiseeeeee bende yürüyorum sürekli iş yapıyorum bebekte arsaya indi doğum pozisyonunu aldı ama daha şuan sancim yok
Gamzeakd Tugceyasar rabbim sağlıkla almayı nasip etsinn. Ben de inşllah erken doğurmam diye düşünüyorum 🙈 oğlumu 35 te doğurdum küvezde kaldı. Kızımın da plesanta aşağıda doktor 37 de alıcam dedi inşallah 37 38 e kdar bekler 🥰 herkeain bi derdi var😅