Emdok Zeynep0886 normal muayenesi 550-600 tl detaylı zamanımız gelmedi daha ama benim normal gebelik takibimi de kendi yapıyor. Fiyat nasıl olur bilmiyorum.☺️ 16. Haftadayız şuan
Gizematlasada Gzm3301 ben ilk doğumu da onunla yaptım normal doğum soruyor önce isteyip istemediğini ben hayır dediğimde biraz ısrar etmişti ams kararım kesin olduğunu anlayınca pek üstelemedi . Nasıl doğum yapacağına kendin karar verir söylersin zaten
Bett_blog Metro hastanesine gidicem Allah nasip ederse izmirden geldim doğumum adanada olucak metro hastanesinde hakan erdem beyden çok memnunlar bende ona hidicem birde sanırım ferhat erol iyi diyorlar
Zeynep0886 Lilbabymom her gebeliğe bakıyor mu başkentte Hakan beye giden arkadaşım var riskli gebeliklere bakıyormuş sadece o mu acaba
Lilbabymom Zeynep0886 hayır benimki riskli değil. Bende en başta çok iyi bir doktor olduğu için tavsiye üzerine gittim hiç öyle bir şey de duymadım
Lilbabymom Zeynep0886 doğru olabilir Hakan Kalaycı perinatolog çünkü. Yani riskli gebeliklere bakıyor büyük ihtimalle. Ben de çok tavsiye aldım ve dedim bişe olsa bu adam direk farkeder o yüzden gittim. Ama sadece riskli gebelikler değildir öyle olsa beni kabul etmezdi
Zeynep0886 Lilbabymom doğrudur arkadaşım riskli gebelik yaşadığı için gidiyordu ikisine de bakıyordur o zaman iyi yapmışsınız ona gitmekle Erdal beye randevu aldım bende eğer perinatolağa yollarsa Hakan beye gelirim bende balcalıya gitmek yerine