Yaseminatik57 Kızlar doğumdan sonra bebek başına üçyüz lira yatıyomuş heralde bunu nasıl alıyosunuz ben ikiz gebeyim nasıl alıyoruz parayı ptt ye mi gidiyoruz kağıt verip öylemi alıyoruz
YuvarlanamayanPandaa Yaseminatik57 senin çift yatıyor kuzum eşin kimlik çıkarmaya gittiğinde sosyal hizmetlere başvuru yapsın ordan kaydın açılır
mavi2021 YuvarlanamayanPandaa doğum parası ve süt parası ıkısıde mı çift yatar bende ıkızlere gebeyım
YuvarlanamayanPandaa mavi2021 süt parasını bilmiyorum ama doğum parasi ilk çocukta 300 ikincide 400 üçüncüde 500 olarak yatıyor ve ikizlerde tam iki katı olarak biliyorım benim ikimci çocuğum 400 alacagım
[silindi] YuvarlanamayanPandaa merhaba bu formu nereden alıyorum bide bnmde 2. Cocugum bi süt parası bide dogum yardımını alıcam
YuvarlanamayanPandaa aysimaninveprensinannesi yok çalışmıyorum ben devletin verdiği bir para bu çalışanlarınki bilmiyorum
kedilianneee YuvarlanamayanPandaa nereye başvuru yapılıyor veya nasıl alınıyor bilgi verebilir misiniz benim de ilk gebeliğim ben de çalışmıyorum
YuvarlanamayanPandaa kedilianneee kimlik çıkarmaya giderken eşiniz yada siz doğumdn hemen sonra doğum raporu ve kimliğiniz ile sosyalhizmetlere başvuru yapıyorsunuz canım sonra otomatık 1 ay içinde çıkıyor ptt bide ziraattan da otomatık süt parası çıkıyor ben ilk çocugumda 4 sene oldu 300 ptt 150 zirraat bankasından almıştım