Mercimekhz Bugün 5 haftalık olduk ama inanılmaz bir miyde bulantım var ne yersem yiyeyim ilk lokmada miydem bulanıyor herşeyin kokusu rahatsız ediyor tuzlu çubuk kreker yemekten kreker oldum 😂😂 öneriniz var mı bize 😢
balbocegim27 Mercimekhz 14 hafta 5 günlük hamileyim dün eşim tuvaleti temizledi sanki adama kastım var gibi anında kustum öyle böyle değil bazen hiçbişey ise yaramıyor başlardaki gibi değil şükür sabah gözümu acar açmaz kraker yiyorum paketli şeylerden olabildigince uzak duruyorum yağlı baharatlı yememeye çalışıyorum yavaş yavaş yiyorum hızlı yiyince de bulanıyor az az yiyorum
Mercimekhz balbocegim27 sorun şu ki ben hiç bir şey yiyemiyorum süt ve kreker onda bile 6 krekerden sonra bulantı yapıyor folik asit kullanıyorum ama bebeğim vitamin alamayacak diye endişeliyim 😢
balbocegim27 Mercimekhz ilk 3 ay senin vitamin depolarını sömürüyor sonra yediklerin den besleniyor merak etme
gaamzee Mercimekhz zararlı bir ilaç değil hiç bi şekilde.onun dısında bulantılar baskılanmıyor ne yersen ye :)