Linaaaaaaa bensu2 Sanırım bende son aylara doğru öyle yaparım 😄 kuaföre gitmek bana imkansız gibi bişey
Linaaaaaaa Bilinmeyen99 Anladım en temiz yöntem o diyorlar lakin doğuma yakın önermiyorlarmış erken doğum riski oluyormuş Allah korusun bende oyüzden son aylarıma doğru nasıl yapabilirim diye korkuyorum
Linaaaaaaa patuli en acısız ve en pratik yöntem olduğu için sakıncası yokmuş canım lakin her kullanımda başlığını dezenfekte etmen lazımmış mikrop kapmamak için 🤍
Aysenurctn32 Linaaaaaaa valla ben bıkmış durumdayım. Jilet kullanmıyorum çünkü ertesi gün zaten çıkıyo. Ben gebelikten önce hep epilatör kullanırdım şimdi bulantım çok olduğu için onunla saatlerce uğraşamıyorum çok uzun sürüyo nerdeyse 1 günümü alıyo. Ağda ya ben beceremiyorum yada ağdada bir sorun var az da olsa kalıyo bacak arkalarını falan yapamıyorum zorlanıyorum. Kafayı yicem bu konu yüzünden
1anne-2bebek Linaaaaaaa ya bende utanıyorum ılk gidicem bakalım, ilk dogumumdan bir kaç gun once eşim yardım etmişti. Oda acır dıye cekındıgıne rahat olamıyor. Bakalım hyecan stres var sankı doguma gıdıcem 🤭😃
Kaderakkes 38+4 um ağda yaptırıyorum basından beri ama şu son günler ağda yaptırmak zulüm sanki derimi koparıyorlar o kadar agriyor daha bu gün yaptırdım öldüm öldüm dirildim diye bilirim
Gulbaharklc 36 haftama girdim hep kendim yaptım agdayla aldım en son bi kac gun önce yaptım doguma yakin yine bi üstünden geçerim ama göbeğim de çok büyüdü belki kuaförede gidebilirim yada eşimden yardım alirim gerçekten son zamanlar çok zorlaştı