merve8026 Hemeroidden ameliyat olmuştum geçen sene şuan 7 aylık hamileyim geri çıktı ağrıyor ne yapmam lazım doktor proctolog diye krem verdi ondan sürüyorum kantoron sürüyorum kaç gündür geçmedi😭
seyhanmiray18 merve8026 bende ayni durumdayim krem gecirmiyo zeytinyagi suruyorum ama yinede agri var nasl gecicek blmiyorm .
Busraonen merve8026 doğumdan sonra bende 4 tanemi ne olmuştu zeytin yağı sürdün sürekli her WC’den sonra çok şükür geçti
BrcnTc1506 merve8026 proctolog ile birlikte anestol sür karıştırıp geçen haftadan beri öyle kullanıyorum baya hafifledi
hamileana merve8026 hemen bir hemoroid küveti almalısın canım okadar fayda ediyor ki anlatamam çok rahatlatıyor kremi de fuzenli kullan ikisi bir çok etkili
merve8026 seyhanmiray18 banada kantoron yağı dedi doktorum ama çok kötü şişmiş rahatlatıyor ama geri ağrıyor nasıl geçecek bilmiyorum
Sedacan Bnde de aynı sorun var ya aşırı kaşıntı oluyor geceleri bazen vazelin sürüyorum o rahatlatıyor ama tekrar başlıyor 🥴
merve8026 Sedacan valla ağrısına dayanamadım doktora gittim serum taktılar yarında genel cerraha gidicem
merve8026 Sedacan bende vazelin sürdüm şimdi sonra proctolog diye krem vermişti doktor onu sürüp yatıcam
merve8026 Sedacan sadece dışına sürüyorum canım anestol ve proctolog ayrı yeten kantoron yağı sürüyorum sıcak suya oturuyorum ama mahvetti beni ya
Sedacan merve8026 çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum Bnde bidaki randevuma doktora söylicem bana bişey yazsın normal doğumu etkiler diye korkuyorum
merve8026 Sedacan sağol canım sanada geçmiş olsun ben normal yapamam bu durumda doktora söylücem sezeryan yapsın
merve8026 hamileana valla canım genel cerraha gittim doktoruma danışıp tedavi verdi bir sürü ilaç filan yazdı tromboze olmuş çok kötü olmuş