Mervekntrc Bebeğimin hareketlerini ne zaman hissederim acaba 19. Haftadayım be birşey hissetmiyorum 💆♀️
Omerhatice Mervekntrc 24 e kadar hissetmeyen var canim merak etme Allahn izniyle 1 2 haftaya hissedersin 🤗 belkide pit pjt biseyler olmuştur ama sen anlamamış olabilirsin 😊
ikincimucizemmmm Mervekntrc ben17. Haftada hissetmeye başladım fakat bu ikinci hamileliğim ondan belki ilk hamileliğimde 18. Haftada hissetmiştim
greybrde Mervekntrc 20 de hissediliyor diye biliyorum sağlık ocağı ebem öyle söylemişti. Hatta tetenoz aşısı için 20. Haftanda gel anne çocuk hareketlerini hissettiğinde vuruyoruz dedi
raiko Mervekntrc ben 15. Haftada hissettim ama hareket olduğunu anlamak çok zor. Herkesin farklı tabii.. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah 🤗
Mervekntrc Omerhatice bazen damar atar gibi oluyor elimi koyuyorum acaba elimin damarı mı diye düşünüyorum geri 🙈
ikincimucizemmmm Mervekntrc bildiğin kıpır kıpır ayaklarıyla vuruyor canım dalgalanma gibi özellikle koltuğa yan yat hemen kıpırdar
Nimetdogann Ben ilk gebeliğim de 23. Haftada hissetmiştim ikinci de yani bunda 18. Haftada hissettim ilk gebelikte geç hissedilmesi çok normal
Zelihaoncl Benımkı 19 haftalık baya hissediyorum ama kışiden kısıye degişiyor yakında hissedersin merak etme 🤗 ben baya zayıf hamile kaldım ondan erken hissettim
Sevvalkrbg Mervekntrc Çok güzel,en kısa zaman da sende hissedeceksin canım benim zaten başladığında durmak bilmeyecek 😍
gulsahalp Hissetmiyorum diye çok üzülüyordum 20 de hissettim şimdi 26 bir hareketler değişti hızlandı şükürler olsun 😇😇❤️ Acele etmeyin üzülmeyin de benim gibi, illa o tekmeler yüzünüzü güldürecek 😍