Günaydın sevgili anneler size nasıl normal doğum yaptığımı anlatıcam ilk gebeligim bu arada bir oğlum oldu 20 yaşındayım 5 mayıs gecesi saat 1 sıralarında lavaboya kalktım geldim uzandım bir kramp ve sancı başladı bugüne kadar hiç böyle bir ağrı hissetmedim geçer dedim doğum 13 gün vardı neyse uyuyamadım gelip gidiyor o ağrı sabaha kadar çektim öyle sabah artı gibi ağrılarım sonra dakika tutum bazen tutuyordu düzenliydi bazen düzensizdi derken akşam saat 18.10 gibi hastaneye gitmeye karar verdim ağrıdan duramıyorum ama hala düzensiz sancılarım gitik eşimle hazırlıklı gitik direk Altan muayene edildim ebe şok oldu 10 santim açıklığım vardı sen nasıl durdun evde dedi nasıl sabırlı ve dirençliymişsin bebek kafası gelimiş dayanmış hemen doğuma alıyoruz dedi ben şok oldum neyse doğuma odasına aldılar ben başladım kusmaya nasıl kusuyorum ama artık midede birşey kalmadı safra kesemdeki su geliyordu doktorum sürekli gelip gidiyordu ağrın gelince ıkın falan ama ben çok kötü oldum yapamıyorum o kadar çok zor birşeymiş ki allahım canım al diyordum doktoruma ebeler sürekli bağırdık ortalığı birbirine katım kaç kere bayıldım öyle böyle derken doktorum en son geldi zamanın doldu bebek artık içeride kalamaz bebek şimdi dogdu doğdu yoksa ölücek dedi kalp atışları yavaşlıyor ben dirseğimde karnına basıcam sende çok güçlü bir şekilde ıkın dedi fakat bu çok acılı bir işlem bize müdahale etme ve tarifi yok o acının sancım geldi bir bastı karnıma öldüm ben sonum geldi dedim baya güçlü ıkındım ve bebeğinin saçı göründü yine aynı şekilde ıkın dedi gelicek bu sefer sonra kesi atılıcaktı onun için iğne vurudu ebe ilk başta itiraz etim canım çok yanıyordu ağrım geldi dedim tekrar bastı karnıma ve oğlum doğdu ona direk baktım o acıyı o kesiyi unutu verdim kendi yırtığım falan olmadı sadece onların atığı kesi zorluyor beni şu an ilk. Deneyimi olacak kişileri korkutmak istemiyorum fakat benim sonum geldi ben ölücem bu masadan kalkamıycam dedim o sancıları çekerken eşime msj. Atım bana birşey olursa oğluma iyi bak diye benim doğumun pozitif falan geçmedi açıkçası çok zordu ölücem zanetim aklıma geldikçe oturup ağlıyorum oğluma. Ne olurdu diyorum ama ikimizde sağlıklıyız çok şükür🙏