svksym Kızlar merhaba öncelikle herkesin anneler gününü kutlarım. Çay makinasi araştiriyorum uzun zamandir ama bir turlu karaf veremedim uzun süredir kullanip memnun olan varsa yazabilir mi ? Markasını özelliklerini..
Nurgull__ svksym tefal kullanıyorum çok memnunum canım ama her yeri metal olandan aldım anneminde var mesela onunkinin demlik kısmı cam ama cam olanlar bir süre sonra sararma yapıyor bide kırılma riski yüksek oluyor
Csm svksym ben de tefal kullanıyorum, 7 yıl önce evlenirken almıştım. Dışı gri inox olanlardan, cok memnunum, cok lezzetli oluyor çayı, akma da yapmıyor. Her makinanın çayı güzel olmuyor
RuyasMom2 Nurgull__ peki demliği cam olmadığı için çabuk soğutuyor mu? Yoksa ısı yönünden bir fark olmuyor mu?
Nurgull__ RuyasMom2 hiç bir fark olmuyor canım cam olanlar bi kaç ay sonra sararma yapıyor benim ki full metal inox yani memnunum anneminki camdı sararmıştı o yüzden bende metal aldım satıcı kadında bize çok şikayet geliyor üst kısım kırılıyor diye hem diğerinde çay daha lezzetli oluyormuş
RuyasMom2 Nurgull__ ya evet çabuk sararıyor ve çok su lekeleri kalıyor görüntü kirliliği yapıyor maalesef 😏 çok teşekkür ederim bilgi için 💓
Emsare Arçelik gurme kullanıyorum çay bağımlısıyız 3. Makinemiz en uzun dayanan oldu maşallah 2 senedir sorunsuz
Kayraninannnesi svksym https://ty.gl/nomyzknx ben özellikle bunu almamıştım çeyiz alırken set halinde aldım sette bu model vardı ve çok memnunum 2 yıldır kullanıyorum 🙏