Rmys11 Arkadaşlar bazen çok hsrket ediyor bazen 2 3 gün çok çok az hareket ediyor bu normal mi 2 3 gündür böyle elimi karnıma koyduğumda çok az hareket editör ama öncesinde pat pat vuruyordu
Kamile71 Rmys11 Bence normal benimkide öyle bazen gün içinde hiç hareket etmiyo ertesi gün çok hareketli oluyo
2sy Rmys11 benim de oyle oluyor. Bir de cok asagida derinden hissediyorum bazen. Kontrole gittigimde ayaklari asagida idrar kesende hissedebilirsin tekmelerini dedi doktor
Neslihanbew Rmys11 aynı haftadayız durum bende de böyle. Banu çiftçinin bir yazısında okumuştum bu haftalarda günün 17 18 saati uyuyorlarmış yine de gün içinde bellimaralıklarla takip ediyorum
Cennet-polat Rmys11 bizde 25haftadayz normal heralde bazen hiç durmuyor bazen çok hissetmiyorum az hissediyorum takılıyor kafasına göre beyefendi😁🥰
Rmys11 Kamile71 evet bazen çok aşırı hareketli sonra 2 gün falan çoknaz hareket ediyor öyle olunca korkuyo insan
Rmys11 2sy benim kontrolüne daha var canım ama bende bazen aşağıda bazen kaburgalarımda bazen sağ sol tarafta hissediyorum
Kamile71 2sy benimkide aşırı aşağıya vuruyo demekki benimkinde ayakları aşağıda ,hatta bazen sanki çıkacakmış gibi hissediyorum ve idrarımı tutamıyorum
Kamile71 Rmys11 haklısın aynı haftadayiz önceki hafta daha hareketliydi ama bu hafta çok az , galiba düzenli uyku periyotları oluyomus ondan az hareket ediyorlar bende doktora gittigimde bı sorun gormedi
Kamile71 Rmys11 canım ya birde sen hiç enfeksiyon oldun mu bilgin varmı ilaçlar konusunda falan aynı haftadayiz ondan soruyorum
Gulbahar21 Rmys11 suan ben de aynı durumdayım 26. Haftadayım ve aynı sizin durumunuzdayım endişe etmeyin ben bir hafta once doktora gittim ve ultrasonda herşey normal dedi neden böyle bilmiyorum ama stres diyorlar biraz sabret hiç hissetmiyorsan muhakak doktora git ama.
Hilal12 Rmys11 maşallah bende sizinle aynı tarihteyim ama benimki hiç durmuyor bazen bu çocuk hiç uyumuyormu diye düşünüyorum sadece çok yemek yediğimde hareketleri biraz az hissediyorum ama normaldir bence ☺️