snow_angel Merhaba güzel anneler bugün normalde benim ilk anneler günüm olacaktı ve bebeğim 3 aylık olacaktı. Malesef küçük kızım melek oldu 6 ay önce. Yüreğimde buruk ve hiç geçmeyen bir sızı. Evladını cennete yollamış tüm annelere kocaman sarılıyorum ve anneler gününü kutluyorum. En zor annelik sınavı sanırım bizim yaşadığımız. Allah kimsenin kucağını boş koymasın. Meleklerimizle cennette kavuşmayı nasip etsin 🙏
Hemsireda Rabbım bir daha sınamasın asıl sizler gibi yüreğinde yangin olan annelerin anneler günü kutlu olsun . Rabbım şefaatçi eylesin evladınizi size snow_angel
Hmyracan snow_angel Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın.
Seydakzyli24 snow_angel 3 yıl once cocukluk arkadasımı kaybettim henuz 21 yasındayken. İlk defa bir, annenin o buyuk acısını gordum. Hala buruktur Br yanı. En cok ta sizin gununuz bugun gercekten rabbm sabur versin.. Ölen arkadaşımında anneler günü kutlu olsun. Ne gelınlık gıydı ne dugun yaptı.. Muradını cennet ile almıstır inşallah
Simurgizmir Benim de 4meleğim var kaybettiğim, şimdi kızıma hamileyim 7.aydayım hergün değil aklıma gelen her an her boşlukta tanıdığım tanımadığım herkes için dua ediyorum Allahım herkesin gönlündekini versin tez zamanda, isteyenin kucağı dolsun hayırlısıyla
snow_angel Simurgizmir allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏 ben bir tanede bile ne yapacağımı şaşırdım Allah sana sabırlar versin. Umarım kızını sağlıkla büyütür anneliğin en güzel halini yaşarsın. Ben de kaybımdan sonra Allah kimseye yaşatmasın bunu diye dua ediyorum hep 🙏
snow_angel Hemsireda çok teşekkür ederiz. Allah kimseye yaşatmasın hiçbir anne evladından ayrılmasın 🙏
Simurgizmir snow_angel yaşayınca biri bini kalmıyor artık herşey biz insanlar için hepsi yaradanın tevekkülü bugüne şükür Zaman ilaç inancına sığınıp hayırlısını dilemek en güzeli
Hmyracan En çok da evlatlarına doyamadan ahirete uğurlayan annelerin günü kutlu olsun. Makamları Âli, mekanları Cennet olsun.
Bebek9898 snow_angel aminn inşallah kavuşuruz cennette meleklerimize🤲 Sağlıklı gebelikler nasip etsin bizede Rabbim🤲
snow_angel Bebek9898 amin inşallah🙏 Çok zor melek annesi olmak ama çok da güzel cennette bizi bekleyen meleklerimizin hayalini kurmak
snow_angel iremgun amin inşallah 🙏 tek kendim için değil anne olmak isteyen, annelik sevinci yarım kalan herkese nasip etsin allahım en kısa zamanda 🙏
Sermec27 snow_angel rabbim cennetinde kavustursun cennetinde anneliğimizi tamamlasın inşallah benim de 2 cennet kuşum var cennette canım oğlum doyamadığım Beratım ❤️
snow_angel Sermec27 meleklerimiz cennette bizi bekliyor olacak. Allah kardeşlerini sağlık bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin canım benim 🙏
tazeanne123_ snow_angel 🙏🙏çok teşekkür ederim senin de anneler günün kutlu olsun inşallah cennette kavuşuruz bebigimi çok seviyorum❤️