Kbra76 Kızlar günaydın ben 5gün önce doğum yaptım duşa girmeye korkuyorum nasıl yaptınız yardımcı olur musunuz
zakdenizzz Kbra76 doğumdan 1 gün sonra ayakta durarak yap dedi doktorum su geçirmez bant yapıştırdım sıkıntı olmaz dedi. Dediği gibi yaptım bir sorun yaşamadım. Doktorunuz birşey demedi mi
Gamzeakd Kbra76 acımıyom ki banyoda canım 5 gün olmuş . Ben ertesi günü yapmıştım . Oturarak yap banyonun biir varsa o yıkasın beni annem yıkamıştı 🙈 güzelce kurutursan bişi olmaz . Çok korkuyordan eczaneden su geçirmez bantlardan alabilirsin 🥰
ocak2021 Kbra76 hastaneden çıkıp eve geldiğim zaman hemen dusumu aldım canım ayakta duş şeklinde alabilirsin kesi yerini kuru tutman yeterli.
Beyzan Kbra76 o zaman siz eczaneden su geçirmez bant alın ya da alma imkanınız yoksa şu an orayı streç ya da poşetle su almayacak şekilde iyice sarın ki ıslanmasın benim doktorum da su geçirmez bant yapıştırdı. 1 hafta sonra bandı çıkardi
Zafsim0801 Kbra76 geldiğim gibi yaptım su gecirmez bant vardı ama biraz ağlaya ağlaya yaptım geriliyonsonucunda saçını yikarjen falan
iremturannn Ben sezeryandan 1 gun sonra duşa girmiştim. Su geçirmez bant vardi dikislerimde. Sizde yoksa eczaneden alın hic bir sıkıntı olmuyor ayakta yavaş yavaş alın dusunuzu🤗🌸
zynn Kbra76 Öncelikle oturarak değil ayakta almanız gerekiyor. Size zaten şu geçirmez bant yspistirmadilar mi? Şuan açık mı dikiş yeriniz?
Birkiz Kbra76 1 gün sonra duş almıştım bantı hastane yapıştırmıştı eve gelır gelmez banyo yapmıştım ayakta
Senayyalcin Kbra76 Ben 2.gün girdim kayınvalidem yaptırdı uzun uzun değil de kısa ve öz tuttuk dikişlerin üstü de kapalıydı benim su geçirmez bandajla ayakta da olunca sorun olmuyor zaten 💖
Esos93 benim doktorumda su gecirmez bant yapistirmisti eve gidince hemen yapabilirsin banyonu dedi gelir gelmez çocuğumda bende yaptik tekrar kontrole gidince kendi çıkarmıştı banti doktor