Betusss10 ozgei sanki benim de bel ağrılarım başlıcak gibi bu sabah biraz ağrıyla uyandım. Mutlu sonsuzlukta çekilen çile kutsaldır napalım 🥰
momsboys Betusss10 33+1 mor lahana olduk😅 ve zorlasmaya basladı uyku sorunları burun tıkanması ve bel agrısı 😔 kusmayı saymıyorum bile o basından beri var
2921627 momsboys aa bnle aynisiniz ya burun tikanikligi normalmi bnde de cok olmaya basladi rahat uyuyomuyorum Artik ya :(
Betusss10 Ne güzel bir serüven bu yaa zor evet ama sondaki mutluluk için her şeye değmez mi 🥰 hepimizin bu güzel yolda Allah yardımcısı olsun tüm meyvelerinizi de öpüyorum 😍😙
Biranne2 Betusss10 bizde 14 haftalık bir 🍎 olduk cinsiyet söylendi bize inşalalh sizinki de belli olur 🥰
Nurgul123 Biranne2 hayırlısı oldun ☺️ Bende 12+4 salı günü kontrole gidicem cinsiyeti çok merk ediyorum 2 oğlandan sonra bir kızım olsun istiyorum sizin cinsiyeti nedir 🙈
ozgei nazmiyeee bir iki haftaya geçer az kaldı sabır☺️Benim aşırı değildi belki o yüzden geçmiştir ☺️
Biranne2 nazmiyeee bazıları çok inatçı hahah kızımda öyleydi benim 😄 2. Hamileliğim bir kızım var bu da erkek canım 12+5 de öğrendim ben hemen gösterdi sağolsun 😂
nazmiyeee Biranne2 yaa herkes öyle diyor erkek olsa belli olurdu kızdır diyorlar ama hayırlısı olsun ya sağlıklı olsunda 🥰🐣
Anne_Rabia duygumm26 mercimek olanlar mide bulantısı var mı ben 6. Haftamdayım herkesin bulantısı var bende yok korkuyorum gariplik yoktur umarım