Mls_mls02 Kızlar son adet tarihime göre 2 hafta geç döllenme olmuş 30 haftalık gözüküyor ama bebeğin kilosu boyu 28 hafta ile uyumlu sizce ben hangisine göre hareket etmeliyim yaşayanlar varmı bu durumu 🤷🏼♀️🤰🏼😇
glnzem Mls_mls02 benimde 1 hafta geç döllenme iki farklı uygulama indirdim birisi adet tarihime göre birisi ultrasona göre ayarladım her ikisini de kontrol ediyorum 😊😊
aannepandaa Mls_mls02 düzenlenen tarihe göre takip edeceksiniz. Benimde geç döllenmeydi 38+6 da dünyaya geldi. Eğer adet tarihine göre bakarsak 39+6 da doğmuş oluyor.
Nurcanatila6 Mls_mls02 benim de geç döllenme olmuş doktor ısrarla son adet tarihin o değil dedi 😁 doktorun dediğine göre devam ediyoruz bizde her şey ona göre kontrol ediliyor 🥰
Mls_mls02 Nurcanatila6 benimde doktorun dediğine göre canım ama sperm 24 saat canlı kalmıyormu nasıl oluyor anlamadım ben 🤷🏼♀️😅
Susamtanem2 Mls_mls02 Bunu şimdi ki söyledi en başından mi 2 hafta geç döllenme hesabı yapıyorsunuz ben ilk gittigimde 6 olması gerekirken 4 dedi ve adet tarihim değiştirdi ona göre ilerliyoruz şuan 20 yerine 18 im haftasoyla uyumlu ultrasondan çıkan baz aliniyor bende
Mls_mls02 Susamtanem2 aynen ultrason da çıkanı baz aldık bizde 28 hafta ama merak ettim böyle olan varmı sonuçta sperm 24 saat canlı kalıyor içerde diye biliyorum
Susamtanem2 Mls_mls02 yumurtlama 24 saat ama sprem 3 gün diye biliyorum ve geç döllenme de yumurtlama farklı gün oluyor ki yani siz o gün ya da yakın günde birliktelik yasamissinizdir sperm 2 hafta kalmamıştır içinizde