Momylinda Kızlar hareket ettikçe dikişlerim hafif şişti ama iltihap fln yok sadece kabardı sizce neden ve birde sağ sola yatmaya ne zaman başladınız sırt üstü yatamıyorm artık
SultanKobak Momylinda o şişlik normal benim 50 gün oldu hala azıcık şişlik var. 15 gün sonra yatabilmiştim artık sırtım tutulmuştu
Cevirmenannee Momylinda benim bugün 3.günüm dün gece destekle soluma yatabildim. Kişiden kişiye değişiyor durum senin hareket etmene bağlı
Mydarling Momylinda benimde baya şiş kadın doğum kontrolünde doktorum ödem toplamış dedi antibiyotikli krem verdi canım bugün 10. Günüm yeni sağıma soluma yatmaya başladım
SultanKobak Zeynep_99 yok hayır siz yatabiliyorsanız sağınıza solunuza yatın ben ağrıdan yatamamıştım
Sarenin_annesiii Sezeryan dikişleri sonrasında alınıyo mu hani şimdilerde eriyen dikis yapistirma dikiş falan diyorlar ya öyle de olsa alınıyor mu yani sonrasında bunu merak ediyorum bende
SultanKobak Sarenin_annesiii yapıştırmada dikiş falan yok zaten sanki etini birbirine kaynaklamışlar gibi
Nurgull__ SultanKobak bişey sorucam sezeryanda depent kullanabildiniz mi yoksa ped mi kullandınız bende doğum yapıcam da daha belli değil normal mi sezeryan mı diye
SultanKobak Nurgull__ bana ameliyat sonrası hasta bezi bağladılar ondan sonra normal ped kullandım zaten sonrada kanamam azaldı ama en azından ilk gün depend kullanman daha mantıklı normal pedler taşırıyor