Leyla_c 7 haftalık gebegim,bebeyin gelişimi 6 haftaya uyğun ve kalp atışı 106. 2 hafta önce de kontrolde olmuşdum 0,33 büyüklükde idi, şimdi 0.35. bu durumu yaşayan oldumu? sonuç ne oldu? bebeyimi kayb etmek istemiyorum
Gizemburak35 Leyla_c gelisim haftasi olarak 1 2 hafta ileri ve geri cikmasi cok normal bence doktor aksi bisey demediyse endiselenme. Gec dollnme olabilir
mucizem09_ Leyla_c gelisim geriligini bikmiyorum ilk zamanlar olurmu ama ben 7 haftamda gittigimde bebegim 6+3 olarak olcumu alindi halbisem 7 haftayla uyumlu kesem felan gec dollenmede degil yani bende senin gibu panik yaptim ama ilk zamanlar cok cok normsl dendi 1 2 hafta olcum hatasi oluyor bide popo bas mesafesi aliniuor omemli olan bacak bas mesafesi boyu oda ileri haftalarda oluyor ama kesen gelismiyorsa bebksinde gelismez💞💞💞
Glstn03 Leyla_c aynısını ilk zman bende yaşadım canım programa göre 7+3 tüm gittiğimizde 6+3 dedi vajinal muayene ile bende dedim ama benim 7+3 olmam lazım değil mi diye doktor sen buraya bak dedi tamam dedim bir hafta sonra özele gittim tam günümü yakalamıştım şaşırmıştım daha sonra iki gün geri oldu doktorum geç döllenme olabilir dedi en son gittiğimde ise 2 gün öndeydi bence hiç üzülme benim de bir boş gebelik bir kimyasal gebelik yaşadım çok korkuyorum ama takdir rabbim den bol bol dua et istirahat et herşeyin çok güzel olacağını düşün ☺️❤️“Ya tâmmu fela tesifül elsünü külli künhi celâlihi ve mülkihi veizzih. Ya tâmmu” günde yedi defa bunu okumaya çalış canım ezberle rabbim korusun inşallah
Gizemburak35 Leyla_c annelik.icgudusu tabiki endiseleniyorsun ama gercekten cok minik meleginiz gec dollenme.de olabilir 😍🙏 icinizi ferah tutun stres yapip hissettirmeyin
Leyla_c mucizem09_ benimki 2 hafta once normaldi, ama şimdi 2 hafta kecdiyine ragmen hic boyumedi, ama kalbı yavaş da olsa atmağa başladı(((