Safiye88 Arkadaşlar merhaba 25 haftalık gebeyim , kabızlık yaşadığım için wcde biraz fazla oturdum galiba daha sonra vajinamdan kan geldi çok korkuyorum böyle olan var mı 😔
Mores Safiye88 vajinadan geldiğine emin misiniz peçeteyle daha içe değdirerek teyit edin isterseniz. Gebelikte kabızlık ve hemoroid sık yaşanan durumlardır
Esraaaaaaa Safiye88 vajinadan olduğuna eminmisin belkide kabız olduğun için oturağın biraz çatlamıştır ordan gelmiştir.
Dilekcnkn Safiye88 bende 16 haftalığım geçen benimde öyle oldu ama kabızlığım yoktu o kadar makat mı vajina mı anlayadım doktorum vajinal olsa anlayabilirsiniz takip edin dedi sizde öyle yapın
Safiye88 Mores evet eminim ben de sizler gibi makattan geldi sandım ama vajinadan geldi sonra kesildi bebeğim hareketli baya şuan
Nzlozkn Canım bende de aynı sorun vardı acile gittim doktor makattan gelmiş vajinadan bu sebeple kan gelmez dedi gönderdi beni korkma sakin ol
Safiye88 Esraaaaaaa gittim canım mantar için fitil falann kullanmıştım bu hafta o kanama yapmış ☺️ teşekkürler sorduğun için