Semrem Çınarlı kadın doğum hastanesi onur bey daha once giden varsa yardımcı olabilir misiniz luften..
Bilge44 Semrem Çınarlıda olacak doğumum bayram sonrası kısmetse. 🧿Geçen hafta nst için gittim hastaneye. Ama bu ikinci gidişim özel muayanenhaneye gidiyorum normalde 🤗
Aysenur04 Gizemburak35 merhabalar bende dogumumu orda gerceklestirecegim bucada tahir beyin klinigine gidiyorum hemsirelerden memnun musunuz acaba hastaneden genel olarak
Gizemburak35 Aysenur04 merhaba suan 35+3deyim ebeleri sadece nst sirasinda gorebiliyorum ama izlemlerime gore gayet ilgililer ve cevremde yakin zamanda dogum yapan 2 3 kisi ebelerin cok ilgili oldugunu soyledi hastane genel olarak ilgili bence insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz😇🙏
Aysenur04 Gizemburak35 çok tesekkur ederim bilgilendirdiğiniz için saglicakla kucaklariz insallah yavrularimizi 😊🙏
Semrem Bilge44 Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende yeni geçtim ama memnun kaldım ilk gidişimde umarım hep böyle devam eder.
Bilge44 Semrem Amin inşallah hepimiz sağlıkla 🤲🏻😍🧿👶🏻memnun kalırız diye düşünüyorum 🥰pozitif düşünelim 💕
Matahari Reşat bozoklara gidiyorum çınarlıda işinin ehli bi doktor ama özel doktorların aksine telefonunu vermez mesafeli soğuk bir doktor ve hastanenin kötü tarafı odaları çok bakımsız en kötü devlet hastanesi bile daha iyi