atlasinannesii Kızlar sizde de oluyor mu soluma yattığımda ağrım olmuyor sırt üstü döndüğümde karnımda baskı oluyor aynı şekilde sağa yattığımda da canını acıtıyor bu ağrı genelde de gece oluyor zaten 30 haftamdaym
Omerhatice atlasinannesii ayni bende o durumdayım canim Hele sağa yatınca bir sırt ağrın falan oluyorki anlatamam sağa sola dönemiyorum resmen 🤦♀️🤦♀️ vücut agirlastikca oluyor hatta artıyor bile canim bende 31+6 yim
mavis24 atlasinannesii aynı durumdayım günlerdir uykusuzum bu yüzden ruh gibi oldum uyuyamamaktan hangi tarafa dönsem orası batıyı bana Allah yardımcımız olsun
Senaaa1 atlasinannesii malesef daha da ilerleyen haftalar daha da zor 37+5teyiz gece uyumuyorum sadece oturuyorum🥲
atlasinannesii Omerhatice yapabilecegimiz bi şey yok mu ağlıcak duruma geldim ayaktayken otururken sorun yok yatağa yattgmda başlıyor
Omerhatice atlasinannesii ayni ayni bende aynıyım su an uyandım ve kıvranıyorum malesef bi çaresi yok doktorada sordum gecen hafta bol bol yoğurt ye ayran iç soda iç magnezyum al başka yapcak biseyimiz yok dedi 🤦♀️
atlasinannesii azraaaaa dayanacak halim yok sabah a kadar ağrıdığı da oluyor bu sabah 6 ya kadar yatakta sızlandm sonra uyuyakalmşm 13 de uyandım eşim 12 saatir uyuyorsun diyo gel bi de bana sor dedim ne yapcm bilmiyorum
azraaaaa atlasinannesii bende öyleyim sabaha karşı böyle uyuya kalıyorum hep. Magnezyum kullanıyorum işe yarıyor biraz. Siz kullanmıyormusunuz
Rumeysaaa38 atlasinannesii sağınıza yastık koyun ve sağa yatmayın. Hep sola yatın hocam. Ben sürekli sağa yatardım. Ve çok yanlışmış. Ağrılarla hastaneye gittiğimde öğrendim
azraaaaa atlasinannesii magnezyum iyi geliyor ağrı sızı sancı kramplara falan kullanın sizde doktorunuza danışarak bide soda iyi geliyor dedi doktorum ondanda içebilirsin demişti
atlasinannesii azraaaaa demir eksikliğim var ona ilaç vermişti doktor mide bulantısı yüzünden bıraktım kansızlık da var tahminen her şeyin sebebi bunlar ama yapacak pek de bi şeyim yok
Ebru92 atlasinannesii doğumda da kan kaybedeceğiniz için bence bırakmayın kan ilacını .çok halsiz düşersiniz
azraaaaa atlasinannesii hamilelik işte her şeyiyle çok zor ama çok şükür rabbime bu duyguyu yaşattığı için bize 🥰ama siz magnezyumu doktorunuza sorun hamilelelerin geneli kullanıyor iki gebeliğimdede doktor verdi kullanıyorum ağrım olunca içiyorum dindiriyor ağrıları kasılma sancılarada iyi geldiği için erken doğumuda önlüyor.. soda için arada deneyin en azından
atlasinannesii Senaaa1 dışardan görenler de bebekten önce uyuyabildigin kadar uyu der uyuyamıyoruz ki
Rumeysaaa38 atlasinannesii sağa kesinlikle yatmayın. Sağ böbrek rahime daha yakınmış. Rahimdeki bebek sağ böbreğe zarar veriyormuş
Seyhasya atlasinannesii 38+4 deyim salı sezaryan olucam sonlara doğru olanlar daha yorucu kızlar dahada agirlasiyorsunuz yürümeye bile haliniz kalmıyor kasıklarda baskı acıma