Yaklaşık bir haftadır uyuz gibi kaşınıyordum 2 mayıs pazar günü artık elim ayağım ağrımaya kaşınmaktan dermansızlığa düşmüştüm eşime iftar öncesi gidelim iftara evde oluruz dedim, neyse gittik çatı muayenesi oldum yumuşama ve Bi ufak açılma var daha zamanın var dediler Buarada biz makat gelişliydik sonra müşahedede serum takıldı bitince tekrar çatı muayenesi yapıldı açıklık 5 cm olmuş tabi ben korktum evhamlandım strese girdim, doktor benim halimi görünce panik yapmim die seni doğum servisinde kontrol altında tutacağız dedi meğerse benim için Sezeryan hazırlığı başlamış, nts bağlandım hafif hafif sancım gelmeye başladı ama bana pek işlemedi Buarada tam 38 haftalıkdık. Doğum servisine gidişimle sezeryana girişim arasında 15 dk vardı açılmam devam ediyordu bebek ters gelmek üzeriydi neyseki artık ameliyata girdik ve şükürkü sağ salim aldım kucağıma çiçeğimi, 3gün kaldık hastanede bebeğim kilo kaybı yaşadı die şimdi yeni yeni toparlanıyoruz az Bi sarılığı var onuda atlatırsak benden iyisi yok inşallah tez zamanda geçer. Bu arada belden uyuşmalıydım dokunma dışında bişe hissetmedim sadece bebek alınırken kusacak gibi oldum, bende daha yeni yeni kendime geliyorum sanırım narkozu baş ağrısıyla atıyorum felaket başım ensem kollarım ağrıyor minnoşum bugün 5 günlük oldu. Kolay doğumlarınız olsun gerisi bekleyen tüm annelerin başına Bi avazda kurtulun inşallah