Betl simgekartt bugün bizde 10. Haftaya girdik :) daha dün öğrenmiştim 5 haftalıkken ne çabuk geçti diyorum bir yandan da hadi 20 haftalık olsun tekmelerini hissedeyim istiyorum
simgekartt Dilekleklek ayni sekilde bende her aksam heyecanla takip ediyorum sayfayi yenileniyor ya bugunde boyle olmus soyle olmus diye heyecanli heyecanli esime anlatiyorum🥰🥰
simgekartt Betl bana tam tersi zaman hiç geçmiyor bi an önce o tatli telaşlara geçmek istiyorum alişveris,oda vs 🤗🤗
simgekartt Hulyaaaa benimde oyle cok erken öğrendim planli oldugu icin🤗Allah kucagimiza almayi nasip etsinnn
Mrvksm 10+5 im bugün. Nasıl geçecek zaman bilmiyorum. Gidip alışveriş yapmak istiyorum hazırlık yapayım bebeğim için istiyorum. Çok erken diye telkin ediyorum kendimi sürekli. 🙈 Çok güzel ve çok zor bir bekleyiş 😍
Betl simgekartt Ne alcagimida bilmiyorum şuan 2. Gebelik çoğu eşya var gibi liste tutmam lazim ihtiyac listesi
muallimehanimmom5 simgekartt 9+6 yım yarın insallah 10. Haftaya gireceğim arkadaşlar sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı rabbim hepimize nasip etsin 😇
simgekartt Betl benim ilk bebeğim olucak hayirlisiyla ayni sekilde bende liste yapmayi düşünüyorum bi cinsiyeti belli olsunda