Bdf Yüksek ihtimalle yine kimse cevap vermeyecek soruma ama sormak istiyorum. Kaşıntım vardı ve ben bepanthol onarıcı kremi sürdüm. Sonradan aklıma geldi herhangi bir zararı var mı kullanımında hiç kullanan ve doktoruna soran oldu mu?
midekoruyucu Bdf sen sordun mu güzelim, bilen varsa cevap verir bilmeden cevap verelim sonra bişey olsun vebali bize oh ne güzel dünya 😑
mommysweet Bdf canım bilmiyorum ama bebeğe sürülenzararı olmayan bi ürün sanmıyorum bi zararı olacağını nereye sürdün birde?
Bdf mommysweet çok teşekkür ederim. Ellerim ve kollarımda vardı. Sürdükten sonra aklıma düştü. Emin olamadım sormak istedim ama haklısın sanırım.
Melek59 Bdf benimde ellerimde kaşıntı vardi bepantol sensidaily kullandım doktorum sakınca yok demişti
Bdf midekoruyucu sitemim bu konuya dair bir sitem değildi. Niçin agresif bir cevap verdiğini de pek anlamış değilim. Ama yok yemedim merak etme. Yine de ilgin için teşekkür ederim.
Birsen2906 midekoruyucu sen genelde bütün postlara agresif cvplar insanlarıin tepkisini çekecek cümleler kuruyorsun hamileliğin stresli geçiyorsa bunun sebebi bu platform değil kimse senin agresif cvplarini okuyup sinirlenmek zorun da değil kaç postta denk geldim her seferinde bu şekilde cvplar veriyorsun yazık yani bizde hamileyiz ve seni çekmek zorunda degiliz
GizemKaplan Bdf Bepantol kreminin içindeki prespektusunde hamileler kullanabilir yazıyor sizde bir kontrol edin yine de ona göre hareket edersiniz çok geçmiş olsun kaşıntı çok zor daha yeni atlattım sayılır kullanmadığım şey kalmadı
Bdf GizemKaplan cevabın için çok teşekkür ederim. Okumamıştım şimdi bakarım. Sürdükten sonra aklıma geldi. Açıkçası panik oldum.
midekoruyucu Bdf rica ederim. Sizde insanlar sanki size cevap vermek zorundaymış gibi post açmayınız. Teşekkür ederim