aksoyrumeysa 33 haftalık hamileyim 3-4 haftadır sürekli bu şekilde geliyor ben nişan olduğunu zannetmiyorum. Nişan olduğunu pembemsi veya kahverengimsi olduğu zaman anlarsınız bu bildiğimiz akıntı
kbralt aksoyrumeysa teşekkür ederim yorumun için sanırım ikna oldum nişan olmadığına çok kişi normal diyorsa normaldir o zaman 😊
Mdneee123 Yaseminahmetlina Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kaç haftaliksiniz darısı biz diğer annelerin başına 40+1 olduk ama haylen tık yok 🙁
Mercimekmom Bende 39+3 deyim bendende böyle geliyor doktorum kanala girdiği için dedi ama nişanım gelmedi çarşamba günü suni sancı ile doğum deneyeceğiz inşallah açılmam olur normal doğum yaparım 🤲
kbralt Mercimekmom anladım teşekkür ediyorum yorumun için sağolasın bakıp görecem artık hayırlısı olsun. Allah bi avazda kurtarsın inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım 🤲🏻
Sose Yaseminahmetlina şu rahatlığından acilen bana da lazım 😂😂😂😂 napıyorsun sen bende yapayım 😂 37ye girdik eli kulağında ama ben neden paniğe kapılıyorum bilmiyorum 😂🙈
MinnieMouse kbralt 1-2 gun icinde birlikteliginiz olduysa ve korunmadiysaniz bu sekilde akinti olabiliyo canim. Hic nisanim olmadi bilmiyorum sezaryenle dogurdum 🤣 ama birliktelik sonrasinda bunu hep yasiyorum. 1-2 gun suruyo boyle. 🤭
kbralt MinnieMouse ben ilk kez gördüm böyle ya. Neyse ki sıkıntı değilmiş şükür teşekkür ederim cevap verdiğin için canım ☺️
Meralrabiamhmt kbralt bunun nısan oldugunu sanmam enfeksıyonlu zamanlarda ve dogum yaklastıgı zamanlarda vhcut kendını temızler bpyle akıntı olur
kbralt Meralrabiamhmt Anladım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için canım hayırlısı olsun bunu da öğrenmiş oldum artık 😊