Helinoo Sevgili anneler covid geçirenler acil cevaplarsa çok sevinirim. Virüse maruz kaldıkTan kaç gün sonra belirtiler ortaya çıkmaya başladı ?
Pestil Helinoo bende 3. Günde boğaz da yanma 4. Günde baş ağrısı olmuştu ama mutasyonlu virüs değil Aralık ayında olmuştum covit
Dilanayrn Helinoo ortalama 4-5 günde çıkıyor diye biliyorum ben 4 gün önce temasta bulunmuştum testte 5.gun pozitif çıkmıştı 10 haftalık hamileydim 🙏
Dilanayrn Helinoo Mutasyonlu virüstü sanırım bende hiç bir belirti yoktu burun tıkanıklığı harici kayinvalidem pozitif çıkınca test yaptırdım tesadüfen öğrendim geçtiğimiz ay geçirdim
Helinoo Dilanayrn geçmiş olsun benim de kayınvalidem ve görümcem pozitif bugün onlarla temasımın 6. Günü teste gitmekten korkuyorum bulaş olmadı ise hastane ortamında olur diye bende de hiçbir belirti yok umarım bulaşmamıştır 🙏🏻
Dilanayrn Helinoo teşekkür ederim canım bence git çünkü kanda pıhtılaşma olabiliyormuş o yüzden kadın doğum doktorum kan sulandırıcı iğne ve vitamin verdi ilaç kullanmadığım için 5 nisanda kovit oldum hala iğneye devam ediyorum. Hamileysen mutlaka gitmelisin riske girme derim 🙏
Burciiiin Helinoo belirtiniz yoksa hastaneye gitmeyin en fazla 5.günde belirti gösterirdi banada kayınvalidemden geçmişti 3. Günde göstermişti kendini
Melek_Erten Helinoo benim de hic belirtim yoktu 9. Gün esimde pozitif cikinca test verdm pozitif çıkmıştım hic bir belirti olmadan da atlattim. Bel agriisi vardi oda hamilelikten dediler. Kadin dogumcum direk kan sulandırıcı igne vermisti. Bi test verin her ihtimale karsi derim.
Bdf Mutasyon sonrası kuluçka süresi biraz uzadı diye biliyorum. 0-14 gün diye biliyorum. Yakınlarımda 13. Gün pozitifleşen insanlar var. İnşallah değilsindir. Ama bencede belirti yoksa gitme hastaneye hiç.
Sym58 Helinoo eşimde belirtiler başladı. Test yaptrdi pozitif çıktı. Bende belirtiler test sonucundan 3gun sonra başladı. Burun akıntısı ve öksürük ile. Sonra koku gitti. Ayrıca doktorum kan sulandırıcı falan vermedi. Bol sıvı ve c vitamini tüket dedi.