Nesityyy Seymik iyim bende canım muane günümü bekliyorum sabırsızlıkla ☺️Bi yazım dedim sana aklıma geldinde ☺️❤️
Seymik @Nesityyy o kadar heyecanlıyım kiii karnım iyice büyüyor top gibi oluuyor artık insanlar ısrarla karnın top gibi o erkek demeye başladı bende erkek ismi bakmaya 😂😂😂
Nesityyy Seymik valla canım bende heyecanlıyım hatta eşim bile bu akşam dio inşallah kendini gösterir şimdi gittiğinde ☺️dedim inşallah… Benim arkadaşımın karnı top gibiydi kızı oldu.. Valla ne olursa olsun sağlıklı olsun da başka bisey istemem ☺️❤️
Seymik @Nesityyy inşallah ya ama işte daha da öğrenemezsek ben çatlayacam bi sürü şey begenıyorm alamıyorm unisex almaktan canım çıktı 😂
Nesityyy Seymik aaaaaaaa yine mi canım 🤭Beeeen sooook.. Aç karnına mi gittin tok mu? Bende yarin yada öbür gün gitcem bakalım göstercek mi kendini 🤭kaç haftalık oldun kuzum ☺️
Seymik @Nesityyy took gittim tatlı yedim ama bana mısın demedi göstermedi çok zor bakabildik orda da çıkıntı bısey göremedik ama doktor tabi net bisey demek istemedi :( 16 hafta 4 gün
Nesityyy Seymik kız mi acaba böyle nazlaniyo ☺️Valla kuzenimin bebeği kendini 19-20 haftasında gösterdi 🤭bakalım bizimki göstercek mi kendini 🤭
Nesityyy Seymik canimmmmm bugün doktordaydim.. Prensesimiz oluyor 🥰🥰🥰minik yavrum kendini gösterdi bugün. Cook şükür sağlıklı olsunda fark etmiyordu zaten 🥰❤️❤️❤️❤️❤️
Seymik @Nesityyy Pazartesi yada salı gidicez hala bi gösterme yok… Doğumda öğrencem ben karar verdim 😂
Nesityyy Seymik öğrenirsin canım pazartesi yada salı.. Gitmeden yarım sat once çikolata ye üstunede meyve suyu iç ☺️haberlerini bekliyorum ❤️☺️
Nesityyy Seymik ayyy coook sevindim canım nazlı kızımız gösterdi kendini demek ☺️❤️ben ne dedim ama kız olmasın Cook nazlandi❤️❤️❤️❤️❤️Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah ❤️☺️🤲🏻