pitircikannesi Pastelrenkler1 Rozerin Lavin Lorin Sarya Hevin Roza Evin Şinda Havin Ronya Zerya Lisa Sarya. Ben Saryayı çok beğendim. Özgürlük, Özgür kadın demek. Ama görümcem Arya koyacağı için vazgeçtim aynı olur diye. Şimdi Lisa düşünüyoruz. Eşim buldu😊 Bazı arkadaşlar ilerde sıkıntı olabiliyor demiş. Doğru ama bu her isim için geçerli değil. Kendini direk belli eden isimler sıkıntı olabilir. Ama mesela Lisa hem Kürtçe anlamı var hem de elit ve modern duruyor. Kürtçe olduğunu pek de anlamaz kimse☺️ Bu şekilde koymak daha güzel bence. Hem Kürtçe olmuş oluyor hem modern duruyor ve ilerde bi sıkıntı da çıkmaz inşallah
Dilan9280 Pastelrenkler1 avşin şilan dilan zenan rojda rojbin Gülistan zelal Zilan aklıma suan bunlar geliyor 🤦♀️😅
matildaaa Pastelrenkler1 kız olursa Rozerin erkeknokursa Boran, Roni ben bunlardan birini düşünüyorum kısmet olursa
Mom047 Pastelrenkler1 yarın öbürünü nerede kimin ile karşılaşacağı belli olmaz yavrunuzun.O sebepten bir tavsiye vermek isterim kürtçe isimleri tercih etmeyin diye.Arkadaşımın ismi dilan diye bir banka işe almaktan vazgeçti.
Selinavci Pastelrenkler1 runi, rengin , baran, dilan,azad,rojda ,Rojin,(cinsiyet belirtmemişsiniz o yüzden hem kız hem erkek yazdım )