Nilcee Muzice Allah razı olsun ne sıkıntınız varsa Rabbim gidersin tırnagınıza taş demesin tskr ederm🌼🌼🌼🌼
Nilcee Haydinn inş Allah razı olsun en güzel dilekler sizin olsun Rabbim huzurunuzu daim etsin saolun varolun🌷🌷
melisa_ozgur_46 Nilcee annemle birlikte okuduk canim rabbim hayirlisi ile kolay doğum nasip etsin kazasız belasız yavrunu kucağına al insallah 🤲❤️
Nilcee melisa_ozgur_46 Allah bin kere razı olsun Annenize uzun ömür versin sizlerede Allahım dert vermesin Allah razı olsn annenizin ayagndan operm Allah basımızdan eksik etmesin ablam saolun🌷🌷🌷🌷🌷🌷
Nilcee Celiklibusee Agzınıza yüreginie saglık Rabbim size kaza bela vermesin evinize bolluk bereket versin Rabbim🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Bus46 Nilcee bende korkuyorum ordan genel anestezi olucam olma sansin varsa ol panik yaparsın sonra Allah korjsun okudum canim🙏
Nilcee Gizem957 saolun Allah sizlere dert vermesin Kaza bela vermesin vaktinizi aldım Allah ne mıradınız varsa versin🌼🌷
Nilcee [silindi] Agzınıza saglık Rabbim sizleri korusun Şer bela girmesin kapınızdan saolun Allah razı olsn💞
[silindi] Nilcee Rabbim senden de razı olsun canım ♥️ Sağsalim evladına kavuş. Allah analı babalı büyütsün 😇
Nilcee Pestil saolun Allahım sizlerin ne dilegi varsa kabul etsin Rabbim sizi korusun inşallah Cokk tskr ederm 💗💗
Nilcee Nesityyy en güzel dilekler sizin olsun Allahım size dert sıkıntı vermesin Tüm bela müsübetlerden korusun sizi saolun cok tsker ederm 🌹🌹
melisa_ozgur_46 Nilcee aminnn sizden de Allah razi olsun rabbim tüm muhammet ümmetinin ne derdi ne sıkıntısı varsa gidersin diledigi her dileği her dua yi da kabul etsin Rabbimde yavrunuzu size sizi ona bağışlasın hayirlisi ile🙏🙏🙏🥰❤️🤲🤲
Nilcee Eminepalaunal tskr ederm bu mübarek günde Allah sizi sevindirsin Evinize huzur bereket versin Rabbim ne muradın varsa versin kurban oldgm🤲
Nesityyy Nilcee Amin canım cümlemizin inşallah.. Allah inşallah kolaylıkla ve sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah canım ❤️🤲🏻
Nilcee Merv87 Ablam Allah razı olsn en güzelleri senin olsun Allah korusun yuvan bereketli olsun kucagın dolu olsun inş 💞💞💞💞